Home sweet home, eh?


Idag är det min första kväll på flera veckor som jag inte har alls mycket plugg. Hur skönt är inte det?? Jag behöver bara läsa tio sidor till i min engelska-bok, sen är jag fri! En baggis.
Nu ska jag pyssla med lite annat innan träningscykeln väntar...Måste ju hålla igång konditionen!

Och imorgon åker en glad tjej till Stockholm och ser Stockholm International Horse Show!!♥♥♥♥


Dagens.






Breaking Dawn

Idag var jag och Kasper på lite eftermiddagsbio och såg Breaking Dawn!
Jag vet ärligt talat inte vad jag tyckte om filmen...Först tyckte jag den var helt amazing, någon timme senare helt okej, men nu funderar jag på om den verkligen var bra. Jag tyckte allt hände alldeles för snabbt, för som vanligt har dom hoppat över massvis från boken. Men sälvklart rös jag över hela kroppen vid flera tillfällen och var nära att brista i gråt när allt var som finast eller värst. Så, Twilight är ändå Twilight och det kan aldrig bli dåligt!

Ett sista ryck!


Hej och förlåt!
Ja, nu är jag äntligen här igen, har inte bloggat på nästan två veckor, vilket ni säkert har märkt. Blogglusten har försvunnit totalt, men tänkte ta ett sista ryck nu innan jul! Och som vanligt har det inte hänt speciellt mycket sen sist...Öppet hus på Karro, shopping, humörsvängningar, barnkalas, ramlat av hästen, plugg...You name it. Men idag är det måndag och den bästa veckan på länge! ♥ På onsdag ska jag på äntligen på Breaking Dawn och på fredag drar jag till Stockholm! Awsome utan dess like! Och därimellan ska jag träffa mina käraste vänner♥♥









Jag Har Dig Nu-


Hej och hallå!
Nu är jag tillbaka från mitt lov, la av med bloggandet helt under det. Prioriterade att sova ut riktigt ordentligt istället!
Det har inte hänt så mycket, inget värt att skriva här iallafall...Känner att jag inte riktigt är tillbaka från lov-vilan än, är galet trött i skolan och blundar så ofta jag får chansen. Skolan idag var väldigt chill, vi slutade 11.05, gick och käkade på Saigon och såg på föreningspresentationen. Awsome!
Nu ska jag gå och lägga mig, kommer troligen att somna som en stock...




gónatt!





RSS 2.0