we just take it for what it is


Är nu hemma efter en grym dag i skolan med fintfint väder och lika roliga vänner! Den här veckan har känts så bra, förstår inte riktigt hur jag lyckats men allt är förvånandsvärt enkelt och lätt, inga krusiduller helt enkelt!
Jag passade även på att gymma lite efter skolan innan jag åkte hem till min varma dusch och min kopp te♥
Så nu ska jag strunta i plugget i en timme eller så, och gå och lägga mig i soffan för att läsa Da Vinci-Koden, tillsammans med min älskade starbucks-kopp, som jag fått av pappa! (fylld av te just nu)








Go'a grejer!


Tänkte att jag slänger in ett inlägg på det jag fick igår, det kanske kan vara intressant att se? Jag vet en som har begärt att få se iallafall...Emelie, här har du broooor:






Alltså:
Böcker
♥ Dressyrspö
♥ Två par ridhandskar (vita & bruna)
♥ 1000 kr
♥ Kuddfodral med Englands flagga
♥ Örhängen
♥ Armband
♥ Pippi-tröja
♥ Staty av en "ängel"
♥ Springjacka + byxor
(se bilden!)

Det tror jag var allt, tack alla ni sköningar som ingår i min släkt! Nu ska jag ut och springa i min nya fina springdress, weeehoooo!





Sweet sixteen♥


Jag har haft världens finaste födelsedag. Jag har nog jordens mest älskade familj och vänner, för mitt liv är fyllt av guld!

 





I don't care. Livet, bring it on!







Time for you and me


Idag är det dags för shopping! Ut med alla vinterkläder och mosa in nya, fräscha plagg♥ Jag ska försöka att dra ut lite på pengarna, så att jag köper det jag verkligen behöver först, och sen springer fram till det jag vill ha...Kommer med andra ord inte att gå så bra, om jag känner mig själv. Men nu ska klä på mig lite snyggare kläder, eller ska jag åka in till stan i pjyamas kanske?





Brabra: Veronica Maggio – Jag kommer
             Håkan Hellström – En Vän Med En Bil
             Owl City – Vanilla Twilight











Barnvakt.....


Hejhej, nu har jag just kommit hem från skolan, och jag har haft en toppendag! Fast vi hade nationella i spanska på morgonen och allmänt tråkiga lektioner så var humöret på topp! När jag kom hem nu för ca en timme sedan så fick jag i uppdrag att passa mina små kusiner, och jag säger bara: Det är lättare sagt än gjort. För nu är det lego över hela köksgolvet, och så fort jag sätter mig ner så slåss de om att sitta i mitt knä...och sen är det svårt ibland att förså vad en liten ett-åring vill, plus att en fyra-åring kan vara riktigt bossig! Men nu är det dags att krypa ned bland legot och leka, för det blev jag nyss tvingad till....





Nu smäller det snart. eller vad säger du?-





VÅREN


Nu har jag just kommit hem från en springtur, och jisses vad jag älskar vädret! Om bara snön kunde smälta bort fort som attan så skulle allt vara perfekt!
Snart bär det iväg till Örebro en sväng, jag och pappa ska fördriva tiden lite medan Matilda dansar. Men tyvärr är jag pank, men det gör ingenting, jag är lycklig ändå tack vare VÄDRET!






jag kommer-





Dag 18- Min favoritfödelsedag


Året jag fyllde 13 år, utan tvekan. Det var då jag började gråta gläjdetårar för första gången över en present, haha! Men det var inte vilken present som helst, såklart. Det var en resa till England-London tillsammans med min pappa. Jag hade alltid drömt om att åka dit, och sen när jag öppnade det stora vita kuvertet där det stog att vi skulle dit, då blev jag helt ställd. Och sen så började gråta, samtidigt som jag skrattade. Allt av ren lycka!







Fina minnen...snyft.





OhmyGod


Jaha, då har jag tydligen lyckats. Det tog ett tag, eller hela mitt oskadda liv för att göra bort mig totalt. HAHA. Men ibland slinker det ut saker ur min mun som man först inte tänker på, och sedan kommer man på varför alla skrattar...och då skäms man. Ganska så mycket. Eller, man skäms mer än mycket, jag trodde att jag skulle sjunka genom min stol!
Menmen, kul att man kan få människor att skratta, eller vad säger ni? Jag länkar till min kära vän som berättar om händelsen på ett...eeeh...eget vis. Eller kolla facebook. Det har sannerligen spridits sig där. 
Check this out: http://jjossie.blogg.se/ 

Nu ska jag gå och ta en långkväll, för jag har bestämt att min helg redan har börjat. Inget plugg, ingen stress, ingeting som är jobbigt eller onödigt. Alltså väntar sängen och sista kapitlet i Harry Potter and the Chamber of Secrets.


sommarbild.



-jag lägger ned nu
det blir inget mer
jag lägger ned nu
när du inte ser vad som finns här,
eller vad som fanns.*




9D kan innehålla spår av nötter = SANT




Nu häver jag mig ut och springer i den skinande solen, efter en tuff dag i skolan. Men jag tror jag överlevde nationella i fysik, konstigt nog!



Peace!




Dag 17- Mitt favoritminne


Ojoj, hehe...Jag har ju en massa favoritminnen! Men om jag ska välja ut ett så är det för två år sedan, när jag fyllde 14 år. För då fick jag min egna lilla älskling, som betyder och är en stor del av mitt liv♥ Jag babblar såklart om min kamera!! Min lilla Nikon D40x, jag älskar dig! Puss på dig.


Det allra första seriösa fotot med kameran, alltså bjuder jag på en
gammal bild.







Steget – Jag Lägger Ner (Lillebror)










Tagga mello....eeeh?


Jag taggar just nu tills Melodifestivalen ikväll, men det känns som om jag är den enda i hela världen som gör det?? Förstår inte varför alla går runt och klagar om den...Den är ju bra!

Dagen har förövrigt varit lugn, jag var ute och sprang förut i den helt fantastiska vädret, och tyckte till och med om när det kom lera över hela mina skor! För lera betyder vår, och vår betyder inte vinter. Jag skulle egentligen ha ridit ut med min moster idag också, men istället blev vi bjudna på kalas. Så ridningen får vänta tills imorgon.

Men nu ska jag packa upp lite efter simmningen i fredags, och slänga på mig myskläder



gölligt.





Dag 16- Något jag vill göra men inte kan


Jag vill ut och se världen, jag vill ut och se allt som inte finns här. För sanningen är att jag är så otroligt trött på att vara kvar där jag är nu. Såklart älskar jag mitt hem och allt, men...Jag vill se mer. Världen är så mycket större än Viby och Hallsberg! Jag vill bara ge mig iväg, ta flyget till Skottland och stanna där. Förstå vad skönt det skulle kännas? Iallafall ibland. Men som sagt, det kan jag inte göra just nu. Jag måste gå i skola i minst 3 år till av mitt liv, sen ska jag jobba...Men sen, då kommer det att smälla. Big time. För då drar jag!

Bye home, hello world.







Mina två favoritplatser i hela världen, London & Skottland





Och en av mina absolut favoriter nu: The Ark – Breaking up with God





home


Idag är det en hemma-dag, mår inte riktigt bra så det enda som lockade var att krypa in under täcket för alltid. Så här sitter jag.

Nu ska jag efter att ha käkat frukost gå och gosa ner mig i soffan med mitt täcke, dra för gardinerna, begrava mig i mörker och slå på Sagan Om Ringen. Den ultimata sjuk-filmen, eller vad säger ni?? Fick ju hela boxen med alla filmerna på blueray i julas, och har inte hunnit kollat på dem än...Men nu ska det bli ändring på det! 




"jag har lurat mig själv för många gånger nu-


Semlor♥♥♥


Nu har jag just ätit min andra semla för idag, och denna var ännu bättre än den första! Skolans var tooorra, men Svea's var mmmmmhmm....Heh. Så nu ska jag gå och läsa en bra stund i soffan innan jag börjar plugga, jag måste få jäsa lite. Dagen har annars varit bra, ganska seg, men helt okej, tack vare det helt underbara vädret!! ♥♥ En hel hög med kärlek på det, för äntligen åker vårjackan fram och tårna fryser inte längre i conversen (y) Jag tror jag börjar få vårkänslor på allvar nu! LIVET LEKER. so to say.







Bjuder på två gamla bilder, men de är vår för mig...VÅR.


Ha det gött!





Amazing night


Nu är jag hemma efter en superkväll/natt med några av mina bästa tjejer, Ida och Emelie! Jag måste bara få kärleksförklara er: Ni är asbra! 

Dagen har annars varit bra, lugnt och skönt som alla andra söndagar...Men nu ska jag krypa ner i soffan och gotta ner mig Solsidan.


En gammal goding på två av mina godingar!


Kraaaam!





it's feel like I'm not going to make it


Nu är jag äntligen hemma efter en grymt lång dag i skolan. Jag trodde ett tag att tiden stog still, det hände ingenting. Och allt var bara så låååångt och jobbigt och aaah. Jag tror att jag för första gången var påväg att somna på riktigt i cafeterian, för allt jag vill ha är en säng och mörker!

Men nu sitter jag hemma hos farmor och farfar, lillasyster och jag ska gå till kören om ett par timmar. Så tills dess ska jag plugga. Är jag ens förvånad?



fejk-smile. Men ni ser mitt nyklippta hår iallafall!



Kramkram.




kort och gott


Hej,
nu har jag kommit hem efter frissan, och jag är nöjd. Som vanligt, hehe. Men när man har en frisyr som man trivs med ändrar jag inte så mycket på den, utan tar i princip bara bort det slitna i topparna och fixar till luggen. Så nu ska det vårdas hår och se till att det håller sig såhär fint ett tag!
Förövrigt har jag pluggat och nu på kvällen bakat världens godaste chokladbollar. Jag skojar inte, dom smakade himmelrike. Så alla ni som kommer till skolan imorgon, gå och köp goa grejer i cafeterian som 9D bakat!

Nu väntar sängen,


God natt alla!




Teatern och MVG gör min dag


Tjooo, vilken superduper-dag!
Den började med en simtur med Emma, frukost på God Smak, lugnt och skön skoldag + att jag fick MVG på vårat biologiprov! Mitt första MVG i NO, och...ATTANS vad bra det känns! oyeah. Efter skolan kom jag hem *ensam i huset, ännu mer HALLELUJAH* och åkte sedan till teatern. Och teatern, den gör varje tisdag till ett guldkorn. För finns det något bättre? Knappast.





Glad tjej


Och glad musik Swingfly – Me and my Drum !









RSS 2.0