Vanlig dag i livet


Hej på er :)

Nu har jag äntligen kommit hem från skolan, väldigt skönt.
Dagen har annars rullat på ganska bra, vi börjar ju kl.09.00 på måndagar, och det är väldigt skönt med en mjukstart såhär efter helgen, tycker jag. Mycket skratt med bästa har också dagen innehållt, mycket trevligt där!
Nu ska jag försöka att koncentrera mig på min svenskaläxa & spanish...Kommer gå som smort, känner jag på mig. Men tack för lexikon på datorn! (y)



See you soon"







Beslut..GAAH!


Okej, jag tror jag har bestämt mig. Jag tror jag gör det. Jag gör det.
Det är såhär, förstår ni: Jag har ridit i ca 3 år, kan hoppa, kan rida dressyr hyfsat bra och känner mig nu trygg, för en gångs skull. Och jag har lovat mig själv att när det dyker upp en klubbtävling eller liknande så ska jag ställa upp...och nu har det dykt upp en. En hopptävling som jag ska ställa upp i med Dasty, en clear-round som bara är 50 cm, för detta blir faktiskt min första tävling! Och jag vet att Dasty gärna river hinder och alla tycker han är allmänt klumpig, men han är mer än så för mig. Vi brukar inte riva hinder, och alltid är han så fin och lyhörd när jag är där. Så det får bli som det blir, men det är han som det ska ske på isåfall. Bara han.

Vad tycker ni? Låter det bra? :)




Segersjö


Är just hemkommen från Segersjö, vi trotsade regnet och körde dit iallafall. Så här kommer en liten bildbomb av underbara hästar & ryttare!















Detta gillar vi!



Hemma-dag


Har just kommit hem från ett pass hoppning uppe i stallet, det gick helt okej, är så nöjd över fina Dasty. Ibland finns det ingen underbarare♥ Puss på Dasty!!
Själva hoppningen var inget avancerat direkt, vi har en vikarie nu därför att våran ritkiga ridlärare har brytit benet el nåt -.- Så hon vi hade idag trodde nog att vi inte hade hoppat något typ, vilket var synd. Men fast det inte var något roligt så gjorde Dasty min lektion ändå, babe♥ Jag har tyvärr inga bilder på han, det måste fixas!

Nepp, en dusch nu och lite hårinpackning, så känner jag mig nog som en människa igen :) Sen ska jag bara slappa och läsa mig igenom denna dag, kanske lite One Tree Hill också, det kan det aldrig bli för mycket av!♥ Och kanske plugga lite svenska...Fösta plugget!



Kram!



Back in school


Så var det dags igen. Skolan. Det ökända namnet. Helvetet som andra säger, ordet fängelse har jag också hört. Men konstigt nog så skulle jag nog välja ordet skola. Bara skolan. För det är inget helvete, egentligen. Det är en bara en ful och sliten byggnad som står mitt i metropolen Hallsberg som jag är tvungen att återvända till var eviga dag. Men snart är jag fri, det är ju bara ett enda ynka år kvar, så varför inte satsa allt? För jag vill komma någonstans i mitt liv, inte fastna i en "stad" som Hallsberg.

Sooo? Pluggeliplugg!

Ser nu att det blev ett ganska tänkvärt inlägg, det är nog bra att varva med sådana ibland, ellerhur? :)
Slänger in en blid på en tröja som jag nyss har köpt också, självklart pryder The Beatles den♥





Nu ska jag springaaa!




Kvällstrött


Sitter här och ser att det är nästan natt ute, att det börjar bli mörkt så fort redan! :O Men jag tycker det är mysigt, om jag ska vara ärlig. Tänk höstlöv, friska vindar och en gosig mössa att gömma sig i♥ Jag föredrar hösten och våren som mina favoriter på året. Förvånande? I don't care :D

Hela denna dag har spenderats inne i The city, alltså Örebro. Jag och syrran har fixat allt till skolan, ni vet såsom väska, tröja, smink, en till tröja, byxor, nagellack...Onödiga och nödvändiga saker helt enkelt. Själv hittade jag en underbar ny väska som jag älskar!♥ Hittade faktiskt allt som jag behövde plus lite mera roliga plagg o.s.v. We like it a lot.
För på måndag smäller det, skolan. Hiss eller Diss?

Imorgon drar min efterlängtade ridning igång, finelly!! ♥♥ Fast jag har ridit ganska mycket i sommar så är jag ändå lite förväntasfull...eller nervös. Hahaha, men det kommer nog gå bra, det värsta som kan hända är ju att jag ramlar av, ellerhur?



Godnatt♥



Pannkakor och en himla massa att göra


Tjoo!
Det blir ett snabbt litet inlägg, hinner inte skriva mer för datorn håller just på att somna in och dö här i min famn. Jag glömde att hämta strömkabeln...Så kan det gå!

Min dag är förövrigt proppad med saker som jag måste göra:

1. Plocka undan i köket
2. Skrubba rent den jävla båten
3. Städa hela våran övervåning
4. Springaaaaa!

Matilda och jag är redan klara med de två första grejerna, vilket känns väldigt skönt, speciellt att båten redan är klar. Himmelrike! Ska bara diska lite också, sen är köket klart. Matilda bakade världens godaste pannkakor till lunch idag, så det är jag som får diska efter henne...puh. Men det är det värt, för pannkakor är kärlek!

Nu måste jag börja städa, ingen ro här inte! -.-









Kraaaaaam!



Blåa bilder


Tänkte lägga upp lite bilder sen vi var i skogen igår, vi hittade MASSOR av blåbär! ♥ Tror vi plockade ca 3-4 liter, bara tildus och jag :O Vi fick även lite sällskap, min morbror, hans sambo och min lilla kusin Olle kom och plockade! mysigt♥ 
Så idag värker mina knän efter att ha suttit i timtal bland massa blåbärsris. But I kind of like it!















"Mors lilla Olle i skogen gick..tralalalalala"



I blåbärskogen!


Idag ska det plockas blåbär i massor! Syster, jag och mormor ska ut tillsammans med en påse pizzabullar och plocka de små goda bären. Och pizzabullar är förövrigt bland de godaste som finns och är ett måste när man ska ut och göra något. Speciellt mormors pizzabullar...mmm.



Blueberry-time! hepp hepp!





Harry Potter in my ♥


Heej på er i kvällen, och i regnet tror jag..För visst regnar det?

Inatt var det en väldigt spännande och tårfylld natt för mig, jag läste nämligen ut min wunderbara Harry Potter & Dödsrelikerna♥ Jag var tvungen att sitta uppe till halv tre för att läsa ut den, jag kunde bara inte sluta :O Och jag vet, vilken människa läser till nästan skymmning? Jo, jag. För jag älskar att läsa♥

Matilda väckte mig hur som helst vid elva ungefär, och jag var som väntat ganska död efter min dramatiska natt, haha... Men vi har bara flummat runt idag, sett på film, ätit våfflor och sen gav jag mig ut på en ridtur med Karin :) Patricia var vääldigt pigg, men hon får vara som hon är, hon är ändå min babe :*
Nu ska jag ta en lång dusch och sen börja på Så länge vi båda andas, sista Twilight! Ska bli ruligt :D





Kram på er♥


Kul. Eller?


Nej, det är aldrig kul när ingen kommenterar. Och jag vet, jag vill inte bli en sån där som bara tjatar heeela tiden att folk ska kommentera, men någon gång ibland skulle vara trevligt, så man känner att människor vet att jag finns?
Okej, var bara tvungen att slänga ur mig det där. Förlåt.

Dagen har varit ganska rastlös faktiskt, själv så vaknade jag runt halv ett, jag älskar min sömn. Har rensat ut min garderob idag också! Bra vaaa?? :D Så nu är jag taggad på att köpa nya kläder och bara fylla den igen!

Nu ska jag gå upp och läsa min bok, under mitt flufftäcke. We like!



God natt?





5 augusti 2010


Jaha, jag sitter här och funderar att göra något vettigt av mitt liv snart, haha. Att sitta och läsa kissies blogg gör mig inte piggare, så jag vet inte riktigt vad jag håller på med. Wierd.

Matilda och jag var tvungna att gå upp halv nio idag, vilket var tortyr på min högsta nivå. Jag vet inte hur jag ska klara mig när skolan börjar :O Kommer vara heeelt lost och se ut som en sengångare.
Vi har iaf hjälpt mormor och städat i församlingshemmet nu, det var därför vi gick upp så tidigt.
HAHA, shiit, nej nu måste jag ut. Sitter och gäspar som en...valross? Hah, kan man vara sengångare och valross på samma gång? Jag är visst unik.

Innan jag går och gör något normalt så bjuder jag på en dagens. Green Day och Coldplay i all ära, men Winnerbäck är också bland de bästa: http://www.youtube.com/watch?v=Q6Q1l_DOGMM&feature=related 


Ha det bra!


Födelsedag & städa


Idag är ingen vanlig dag, för idag fyller Emma 15 bast! Så ett stooort grattis till henne!
Emma är en helt underbar person som jag lärde känna för ungefär...2 år sedan, när vi började i samma klass. Nu är hon en av mina allra bästa vänner♥ Du finns alltid där. Allt jag kan säga är att jag älskar dig!

Idag ska jag spendera dagen hemma för det mesta, städa och tvätta står högst upp på schemat -.- Jag hatar verkligen att tvätta, det är ett bland världens mest förskräckliga sysslor. Men senare ikväll blir det andra bullar, då ska vi dra igång en tävling som nog kommer att innehålla många skratt och stressiga situationer! Min familj tillsammans med min mosters familj ska starta våran egen verision av programmet "Halv åtta hos mig"! Ikväll är det första bjudningen som vår kära Daniel står för, min mosters sambo. Jag tycker det här ska bli superkul, men är helt lost redan på vad jag ska laga för mat! Och jag som suger på hemkunskap hehe...

Jag ska också ut och springa och hinna rida innan våran middag kväll...Nice!











Kram!


Ridaaa


God kväll på er!
Jag tänkte att jag slänger in ett litet snabbt inlägg innan jag sticker ut och rider :)

Dagen har varit mys på högsta nivå, familjen och jag har varit på Lerbäcks Teater och sett Bröderna Lejonhjärta. Det var verkligen jättebra, och känslig som jag är så började jag gråta vid flera tillfällen! Men den var jättefin, jag älskar Lerbäck och deras teatrar!
Annars har jag bara spenderat min tid i sängen tillsammans med min kära bok, som jag tror jag börjar älska mer och mer.

Nej, nu måste jag springa upp och byta om!



Puss.


RSS 2.0