Plugg...men urk.


Idag är man ledig, bara skönt ledig! (y) Jag ska spendera denna dag med att plugga SO, men har inte förmått mig att börja än. Men nu måste jag verkligen göra det. NU. Vi har ett prov om "Hur Sverige styrs- Riskdag & Regering" och jag måste nog erkänna att det är ganska intressant ändå!? Men tyvärr inte SÅ pass intressant att jag frivilligt pluggar och läser det...Men vem gör det?  Men jag ska satsa på brabra betyg i SO, så nu väntar väl böckerna på mig.
Och matte-läxan kan gå och dränka sig. Prefix? prefix? Hjälp mig någon :(





Kraaam♥








TÄVLINGEN 25 september 2010


Nu har denna dag passerat som jag så länge har väntat på, och den var helt klart en dag värd att leva på♥

Dagen började med att jag noga gjorde rent mina ridbyxor och skor på morgon, det stog ju faktiskt "skötsam" klädsel, så jag tänkte att lite proper måste jag se ut! Sedan åkte jag och mamma till Statiol Brändåsen för att inhandla lite överlevnad till mig, alltså: Macka, smoothie, skvallertidning & även godis. Mamma sa åt mig att köpa något sött, och jag svarade att "nej, jag vill inte ha...mår nog lite illa..." Men hon hade rätt, för det där söta hade sin funktion senare på dagen, tro mig.
Efter inhandlandet så bar det iväg till stallet, för jag hade nämligen lektion innan, hopplektion. Hur passande var inte det? Lektionen gick alldeles för bra, både jag och Dasty körde allt vi hade, och efteråt var både han och jag som två vattenfall av svett. Men bra kändes det då, och jag var taggad. Efter det plockade jag med mig min proviant och satte mig i cafeterian och försökte slappna av en stund, innan allt drog igång. Men väl där kom nervositeten tillbaka, när jag såg alla transporter och människor komma. Svälj..
Sedan fick jag se skissen över banan. Orden som jag såg kan tydas OMG. Hur i helsike ska jag komma ihåg denna??? Men efter att stått länge och memorerat den så satt den, som ett mirakel.
Min moster kom sedan, och vi gick banan tillsammans. Hon flikade in lite tips hur jag skulle rida och jag lyssnade. Försökte iallafall.
Framridningen stog som nästa punkt, för jag startade som andra ekipage i klass 50 cm. Den gick bra, tror jag! Vi travade lite, testade lite cavaletti och hann med några hinder, han kändes lugn och framåtbjudande♥

Och vi kom sedan in, efter jag hört, ekande över framridningen: " Melinda Gustavson är nästa startande"
Några djupa andetag senare och en taggad häst så stog jag där inne, men banan framför mig och folk som hade sina blickar fästa på lilla jag och Dasty. Med orden "Melinda Gustavson, varsågod och rid" så startade jag, och allt runt omkring försvann. Det enda jag tänkte jag på var vilket som var nästa hinder och att Dasty var med mig. Att vi gjorde detta tillsammans. Och det gick UNDERBART, förutom att vi rev det femte hindret, men jag gjorde det!! VI gjorde det♥♥

Ibland är livet underbart, helt enkelt. Så lev det, för tusan!♥










♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥






Uppdateran själv


Jag vet, jag vet att jag inte varit så uppdaterad på länge, men det har konstigt nog varit grymt skönt att inte suttit vid datorn på flera dagar. Var för första gången inne på FB igår, och shit. Såklart har man missat 1000 saker, hehe. Men det är skönt att bara skippa alla andra för några dagar. Faktiskt.

Imorgon är det dags för tävlingen. Jag har längtat hela veckan, men nu känner jag mig nästan lite rädd, såhär dagen innan. Nervös är jag definitivt också, men jag tycker inte om det ordet. Förväntasfull är kanske bättre...men nej...jag är skitnervös.
Aja, igår var jag iallafall en sväng till biblan efter skolan, och väl där hittade jag två böcker, fast jag sagt till mig själv att inte låna någon. Så det gick ju som det gick.
Det blev iallafall Sagan om de Två Tornen & Harry Potter and the Philosopher's Stone. OM NI LÄSTE NOGA så la ni märke till att min käre Harry Potter är på engelska! Tänkte att jag skulle testa mina skills på att läsa en bra engelsk bok, och vad är mer bättre eller engelskt än Harry Potter??♥


Lägg märke till det barnsliga utseendet och jämnför med det
svenska...Hmm?


Typiska böcker som man 
"ska" ha läst, men jag är
redan en bit på vägen!



"I see you soon ♥



Sundaymorning


Good morning! Nu har jag äntligen krypit upp ur mitt bo av täcken och kuddar och just startat denna dag med en go frukost och lite OneTreeHill!♥

Dagen kommer nog att bestå av lite,
Läsning-En prinsessas dagbok nr.7
♥ Kasta in lite ved i vedboden, vädret är ju så fint!
♥ Duscha och samtidigt sjunga för hööög hals
♥ Oroa mig för tävlingen nästa helg...eeh.

Nu ska jag börja med att duscha, så vi checkar av en punkt på listan!


Kram!




Shooooot!




Myskväll med godis! *och tilda, men...*








I like it


Har just kommit ut från en lååååång & varm dusch med hårinpackning, mmm!♥

Innan den här långa och underbara duschen ägde rum så var jag uppe i stallet och red, vi red barbacka som alltid är lika spännande, haha! Och såklart "ramlade" jag av också. Vi skulle göra den s.k jorden runt bara för skojs skull. *Det går ut på att man ska snurra runt ett varv när man sitter uppe på hästen*
Och jag som är så jäkla stel efter arobicsen i torsdags druttade som sagt ner när jag med hela min kraft försökte få mitt otroligt stela ben över Dastys hals.
Men jag landade på fötter iallafall! Lite stil måste det vara.
Annars gick lektionen jättebra♥♥♥ Men jag känner att jag redan är förväntasfull så jag spricker till nästa helg då tävlingen äger rum. OMG.

Nu ska jag nog äta lite mat, jag svälter snart ihjäl!


Kraaaamkram.





stress och glasögon


Nu är jag hemma, sitter i mjukisbyxor och bara är. Dagen har varit seg, otroligt seg, faktiskt. Den började med en äckligt stressig morgon som resulterade i att jag cyklade upp till bussen på kanske 2 minuter... Det ska inte gå, men jag bevisade att människan har en kondition som hon inte visste fanns. Hann gjorde jag iallafall, och så småningom började dagen sitt dumma schema. Mina linser krånglade och var skitsura på mig imorse, så det fick bli att slänga på sig glasögonen och ha dom idag istället. Tummen ner. Det var nog linserna som gjorde att stressen bröt ut också, GRRR.

Nu ska jag läsa lite i Häst&Ryttare :D




Kram.



 

 

Finelly a pitcure


Jag säger bara det, home sweet home. Tisdagar är bland de värsta dagarna som skapats, dom borde brinna i hel*elet.
Men nu är jag hemma som sagt, och ska snart börja baka ett par satser muffins till klassens föräldrarmöte imorgon! We like to bake muffins♥ men innan jag börjar med det roliga så ska jag plugga lite svenska, känner att jag ligger lite efter där..ooups.

Men nu en bild på min sweet honey, bästa Dasty♥♥


Är jag teknisk eller vad när jag kommit på hur man skickar en bild från mobilen till datorn?? In your faces! ;D

 Och lägg märke till vad vi börjar få i skolan nu! Gymnasieval...Denna är min bibel nu!


Söta kramar!





Sunday-night


Så nu är det söndag, och jag som tyckte att helgen kändes lång och härlig igår. Nu känns den alldeles för kort! Som vanligt, grrr.
Men jag tänker tagga min vecka fast jag osar av PMS och min sockerhalt är förskräckligt låg p.g.a mitt lilla val att hålla mig hela september utan sötsaker...Snart går det inte längre, speciellt när jag bara vill ha choklad 24 timmar om dygnet :( Life is tought.

Men iallafall, tillbaka till min vecka. Den börjar med sovmorgon på måndag *hjärta på den!*, på tisdag är det teater som gäller, torsdagen bjuder på kören som startar och samma dag är det gitarr. Sen på slutet av denna vecka är det dags för ridning! <3 Jag taggar för fullt, försöker iallafall. Och så ska dom ringa från ridklubben och ge besked om mitt byte till en annan grupp, spännande!



Belive that dreams come true. Becuse they do.





Halv åtta hos OSS


Oh yeeees, ikväll smäller det igen, vårat lilla grej som nu blivit som en hobby och skrattande tävling! Ikväll är det lillasyster som ska greja en trerättersmiddag åt oss andra, finfina gäster. Jag sitter just nu i köket, förbjuden att vända mig om mot spisen...men jag kikade just fram och insåg att hon smälter choklad...!♥ Detta kan nog bli gottigottgott!
Men nu ska jag ut och gå en promenad med mamma, för snart blir systeryster kanske lite stressad av att jag sitter här och iakttar henne..hehe.

En bild som jag lyckades ta igår på en av de hästar som står hos oss, Timberlake!



Simma lugnt!



Sjuk


Jaha, nu sitter jag här och är lite kurig av mig. Har varit förkyld lite till och från den senaste veckan, men ändå kämpat på och gått i skolan, men i helgen brast det, då orkade jag inte mer, helt enkelt. Hela helgen sov jag bokstavligt igenom och varit därimellan allmänt trött och snorig. Så en dag som denna är välbehövlig för mig nu, bara ta det lugnt och bygga upp mig själv igen :)
Har nyss kommit ut från en lång och varm dusch med hårinpackning, och nu tänkte jag kila in till våran kära TV och välja en av alla världar av filmer att försvinna in i. Men frågan är: Vilken värld?









Alla filmer igår i gernen fantasy, som ligger mig nära om hjärtat, jag älskar alla fantasivärldar.
The Prestige är nog inte fantasy, men den är riktigt bra ändå. Det är ett tips från mig, om ni inte sett "The Prestige", så se den snarast möjligast!




Klappat & klart!


Sådär. Nu har jag skrivit upp mig och min bästis Dasty till KM den 25 september...OMG! Hahahaha, gud jag är redan så förväntasfull så jag tror jag spricker. Som sagt är det en förhoppningsvis lätt clear round på 50 cm. Till ni som inte lever i hästvärlden så betyder clear round att man ska hoppa felfritt, alltså inte riva något hinder. Om man klarar detta så får man en rosett, oavsett hur lång tid det tog. Det känns alldeles lagom avancerat för mig, som aldrig har tävlat förut!
Det ska bli så roligt!!♥

Och förutom det så faller mitt liv på plats nu, som jag har väntat. För jag har också kommit in på en teaterkurs som väldigt länge velat gå på! Så nu känns det som om allt jag väntat på kommer, bara genom ett enkelt poff!. Vem ska man tacka?♥


 



Teknisk? absolut.


Jag försöker förstå mig på hur man gör en header och hur man lägger in den, men shit. Det går inget bra. Jag har aldrig varit sådär teknisk direkt, så njaaaa...Vi får se hur detta utartar sig. Hoppas jag bara inte förstör hela bloggen bara, hehe. 

Men ni kanske vill se lite bilder istället för att höra på mitt teknik-snack!





Kraaam!



RSS 2.0