Dance, dance, dance


Idag orkar jag inte göra listan, så ni får stå ut med mina "vanliga" inlägg istället.
Igår var jag för första gången på ca...5 år och dansade! Jag dansade ganska mycket förr, när jag var liiite mindre, men igår som sagt tog jag mig i kragen och skakade loss inne i Örebro. Ragga var det som gällde, och jaa...hehe. Det var verkligen sjukt kul, men samtidigt sjukt svårt och sjuuukt jobbigt! Men det var jättekul att dansa igen, speciellt ragga som jag aldrig har testat förut.
Så träningsvärken idag var inte den skönaste, det kan jag lova. Vi får se om jag ska fortsätta, men just nu lutar det åt att icke göra det, för mitt liv...hah, jaa det är ganska så fyllt av saker ändå.

Veckans: 30 Seconds To Mars – The Kill (Bury Me)




Kram!♥

Dag 12- I min handväska




Så, vad finns egentligen i min handväska? Knivig fråga....



Jo, här är sanningen:
Raggsockor, alltid bra att ha med sig. (fråga mig inte varför, men det känns bra)
Tuggummi, det är ett måste. Kan inte klara mig annars!
Handkräm & läppsyl, super att ha nu när det är kallt, när händer och läppar blir torra.
Plånbok. Vem har inte med sig sina pengar??
Nycklar, en bland de viktigaste sakerna.
Mobil, dagen går inte att njuta av annars. En del av mig.
Busskort, kanske en liiiten sak, men den har stooor betydelse. hehe.
Tidtabell, en räddare i nöden.
Ipren, överlevnadspiller som hjälper mot i princip allt.
Hörlurar, som gör bussresan lite roligare att utstå.


Peace out.



Dag 11- Mina syskon


Såååå, nu har alltså dagen kommit då jag ska skriva om min minst sagt knasiga lillasyster. Lovely.

Min lillasyster heter Matilda, är 13 höstar, går i sjuan och är en fantastisk människa. Många säger att de "hatar" sina syskon, eller iallafall stör sig på dem, men jag vill aldrig byta ut min lillasyster. För hon är en bland dom bästa i mitt liv, vi kan ha så sjukt, och då menar jag sjukt kul tillsammans, skratta, gråta och...diskutera. Det är det vi gör istället för att "bråka". Vi slåss med ord och låååånga diskutioner istället. Matilda skulle verkligen passa som åklagare eller något liknande, för hon vinner nästan jämt en fight. Hon är så envis som en människa kan bli! Hon älskar att dansa också, och enligt mig är hon grym på det. Tänk om jag också kunde röra mig som hon...gosh. 
Hon betyder väldigt mycket för mig, med andra ord, fast hon kan vara en riktigt liten...djävul ibland. Men hon är min djävul. Jag älskar dig, gullunge♥







With love,





Trött tjej...går och sover.


Hej på er. Alla pigga? Själv är jag heeelt slut, och jag vet inte varför. Igår var jag lika trött, så jag gick och la mig kl.20.00, just det. Klockan ÅTTA. Det är förskräckligt tidigt, men gud vad skönt det var. Så därför ska jag göra om det ikväll, skippa träningen och gå och lägga mig supertidigt och hoppas på att jag somnar bums och blir utvilad!
Dagen har varit sjukt bra föresten, ganska så kort dag i skolan, lite mer värda lektioner plus att min eftermiddag var tummen upp! Det är såna här dagar jag lever för, fast jag är som en zombie på kvällarna ;)

Nej, nu ska jag gå och sova, denna gång utan mina skolböcker. Thihi.



God natt!




Dag 10- Det här hade jag på mig idag





Bh-Lindex
Trosa-NewBody

Svart baslinne-Gina Tricot
Collagetröja-Gina Tricot
Halsduk (systers)-Lindex

Vanliga jeans-Cubus
Strumpor-NewBody

En vanlig outfit, helt enkelt. Skönt ska det vara!



"hoppas du förstår.









Frukost hos vännen

God morgon på er!
Idag sitter jag hos min kära vän Emma, vi har nämligen sovmorgon idag till kl.10.10 och då passade jag på att hälsa på här och äta frukost :) Dagen kommer förmodligen att sega sig fram idag, som alla andra tisdagar...Men sovmorgonen väger upp det hela till det lite bättre.




Ha det bra!



Inception


Igår såg jag och familjen på Inception, som jag velat sett ett bra tag, men aldrig hunnit och sen har jag alltid varit så trött på kvällarna, då man oftast ser på film, hehe...
Men shit vilken film! Helt otroligt bra, verkligen en film med ALLT. Spänning, sorg, humor, hjärna...Shit säger jag bara. Riktigt värd film, en riktigt värd film att spendera ca 2 timmar framför. Enligt mig.
Jag orkar tyvärr inte att skriva vad det handlar om, för ärligt talat så är den för invecklad för min hjärna att komma ihåg helt. Men den får utan tvekan 5 av 5 popcorn utav mig!



Nu blir det snart Solsidan och Morden i Midsomer för min del!


Puss.



Dag 9- Ett favoritcitat


"Everybody know's that there's a party at the end of the world"

Är en låtrad som kommer från ett av mina favoritband, All Time Low.
Jag tycker det ger en hopp, liksom, om allt går åt skogen så finns det ändå något i slutet som kommer att bli bra. Om man är depp, blir man taggad att göra något åt det, om man är sprudlande glad, så blir man ännu mer peppad, att livet är en klackspark. Och ni som är uppmärksamma märker att jag har denna rad i min header också, för det gäller ju att sprida bra saker här i vårt land!


Artist-tips från mig, absolut ett band som lyser upp.



Kram.



-


Jag vill bara att allt ska bli bra.



Solsidan om en timme!♥


Dagen har varit som söndag brukar vara, alltså helt lugn och liiite långtråkig. Tänkte att jag skulle plugga lite idag, inför vårat älskade fysikprov på tisdag, men...Det blev inte så. Jag är redan så skoltrött att plugga känns lååååångt borta. Men jag tror jag kan det mesta ändå, konstigt nog.
Ikväll blir det soffan och tv för hela slanten, för Solsidan börjar ju idag! Ett program man absolut INTE får missa i vår, enligt mig! Men innan det ska jag stryka (....) och pyssla lite på mitt rum, jag tror det är påväg att bli riktigt bra, precis som jag vill ha det. Rummet alltså.  


See you!



 

Dag 8- Ett ögonblick


Ett ögonblick som jag minns i mitt liv är när jag lärde mig att galoppera. Jag vet, hur betydelsefullt låter det? Men för mig var det det, så jävla betydelsefullt som det kan bli. Jag minns att jag var så stolt över mig själv, att jag äntligen var påväg att bli en sådär "häst-tjej" som jag alltid velat bli. Lyckan var enorm. Och nu, ca 1 år senare eller något, så galopperar jag utan problem, rider dressyr, hoppar banor och pysslar i stallet. Precis som vilken häst-tjej som helst! ♥ Vissa saker betyder mer än något annat, och detta är en sådan sak, som alltid kommer att betyda.









Du gör min dag"



Lugn dag


Äntligen helg! Nu är den första veckan avprickad, och det har faktiskt inte varit så hemskt. Det var jättekul att träffa alla igen, HAHA♥ Jag älskar våran klass. Men såklart får man ett prov på en gång, atom och kärnfysik... Ibland tror jag inte vissa lärare tänker efter.
Idag ska jag bara slappa och sova. Läsa kanske. Aja, en hel mysdag helt enkelt :D


Kram.



Dag 7- Min bästa vän


 Jag känner att jag är lyckligt lottad och kommer därför att skriva om mina två bästa vänner.

Emma. Min bästa vän heter så, och hon är underbar. Alltid finns hon där för mig, alltid orkar hon lyssna på mina problem när jag står i evigheter och pratar om dem, alltid förstår vi varandra, alltid kan vi skratta tillsammans. Ibland känns det som om det är mig själv jag pratar med, för vi är så lika. Jag hittade henne för ungefär 3 år sedan, när vi började i samma klass. Och redan då fanns hon för mig. Emma, jag tror du kommer läsa det här, och jag ska passa på att säga att jag är så glad att du finns♥ Tack.

Ida. Vi har känt varandra i 5 år nu, och hon är den som verkligen känner mig på djupet, för vi har sett varandra och stöttat varnadra genom alla dessa år. Med henne kan jag prata mycket och länge med, ofta blir det hela nätterna när vi sover över. Jag älskar hennes humor och skrattet brukar komma ganska så fort när man umgås med henne. Hon har alltid ställt upp för mig och hjälpt mig när det varit svårt, och jag hoppas att jag gjort detsamma. Här behöver jag inte låtsas att vara någon annan, för hon vet vem jag är. Så, Ida, du är betydelsefull♥



Detta är Emma, den nöten!



Och denna nöt är Ida!



Jag älskar er♥















No time


Det blir ett lite snabbt inlägg här, ni får klara er utan listan idag, för jag hinner inte. Dagen har varit jättebra, som vanligt nu för tiden! :O Känns så skönt att jag har hittat ett nytt tempo och humör som gör dagarna i skolan väldigt mer...uthålliga! We like that. Nu ska jag plocka in disken, göra ett snabb-plugg och sedan träna innan jag går och lägger mig :) Ni kanske försår att det helt plötsligt blev lite bråttom med allt, hehe. 
Livet leker!

 
Som alla andra, men...ge mig sommaren. NU.



"Du kanske är min.







Dag 6- Min dag


Passar bra, för jag tyckte att det blev liiite tjatigt att bara läsa utifrån den här listan....Men nu kommer min dag iallafall!
Började med en morgon som inte var stressig (ett MIRAKEL), käkade fruktost och sen drog jag till bussen med systern min. Kom till skolan, och var såklart påväg att ramla på den förjävliga isen, men höll mig på benen. Sedan rullade skolan på i vanlig takt, lektioner, lektioner, lektioner... Men ett plus är att vi såg på "Pans Labyrint" på spanskan, fast vi såg bara slutet förästen....Aja. Film är bra. Efter lunch inträffade också en grej, jag fick äntligen spela biljard! Har velat testa det hur länge som helst, och jag måste bara säga...JAG SÖG. Men vad kan jag förvänta mig? Jag har aldrig i hela mitt liv hållt i en sån där pinne. Och publik fick jag också, helt plötsligt står det tre stycken poliser bakom mig och skrattar...H A H A. Kul att man kan roa människor iallafall. (Poliserna letade efter någon i skolan och stog och hängde lite i våran cafeteria under tiden..)
Efter sista lektionen satte jag mig i bussen och åkte hem. Kom hem, åt mellis, pratade med lite med mamma och nu sitter jag här. Snart ska jag plugga och träna lite :) 




Right now!


Byyyye.



 

Dag 5- Vad är kärlek♥


Kärlek. För mig är kärlek många olika känslor, eller rättare sagt sorter. Dom flesta säger att kärlek är lycklig, men är det verkligen sant? Såklart vill jag hålla med dem, men kärlek kan innehålla många mer känslor än det, tro mig. Eller är kanske dessa känslor helt främmade?: 
Lycka.
Ovishet.
Saknad.
Glädje.
Förvirring.
Trygghet.

Lycklig kärlek är den bästa sorten som finns, där fylls hela kroppen av små bubblor som svävar runt och munnen bildar ett leende av alla ord som kommer ut. Andetagen blir korta och hela du är på spänn, och du är lycklig. Lycklig. Men tänk om kärleken är obesvarad? Tänk om du känner allt detta, bubblorna och leendet, men samtidigt vet att du aldrig kommer att få det du vill ha? Nej, olycklig kärlek är en av de bittraste sorterna, och en av de svåraste att glömma. Men kärlek är något som ger en livskraft, få en att kämpa på uppåt. Kärlek finns till familjen och dina vänner, men även om du är olyckligt kär så vill man inte ge upp, utan av någon konstig anledning kämpar du. Och alla ska vi kämpa på, för kärlekens skull♥

                       
                                            

Dag 4- Det här åt jag idag


Haha, jätteintressant att veta, men visst, om ni vill så:
-Frukost: Hembakt bröd med ost och ett glas mjölk, plus en banan.
- Lunch: Pasta & hamburgare med sallad, mjölk.
- Kvällsmat: Tomatsoppa och bröd med stekt ägg och även här, mjööölk.

Dagen har annars varit ganska så lugn, sovit, ätit, försökt att vara ute utan att ramla och dö, tränat och nu på kvällen haft hopplektion. Hopplektionen gick förvånatsvärt bra idag, pigg häst och en lika pigg ryttare....or not.
Aja, nu ska jag fläta mitt hår och göra fotbad, sen ska jag nog försvinna in i min bok :)

God Natt!



IDOL♥♥


I lördags var jag i Örebro, i Conventum, på Idol. Det kan beskrivas såhär: Tänk er en fullsatt arena, folk som skriker överallt så att man nästan blir döv, en mäktig scen med många olika skärmar och mycket ljus, och som sedan fylls av otroligt bra artister som framför lika bra låtar. Just det, kärlek kallas det med andra ord.
Mina personliga favoriter som jag skrek liite extra på är Olle Hedberg, Daniel Nordgren & Jay Smith, som var sjukt bra. Jag kanske skrek mest på Olle....Hehe♥ Men som sagt, jag kan skriva mycket mer och längre, men jag vet att det inte lockar så mycket, för det enda som texten kommer att handla om är min kärlek till musiken. Så, för att fylla ut detta inlägg yttligare så kommer här en bildbomb av kvällen. Enjoy!




















I like it.




Dag 3- Mina föräldrar


Så var det dags, låt mig presentera: Morgan Gustavson!
Morgan heter min pappa, han är 44 år, medellång, har brunt hår och isande blå ögon. Hans arbete sker inne i Örebro på Josam, där han är area sales Director. På fritiden pysslar han mycket ute, meckar med våran traktor, kör in ved och nu på vintern, skottar snö. Men om vi släpper jobbgrejer för en liten stund så tycker han om att se på film, åka slalom, umgås med sin familj, skratta och ta livet med en klackspark. Och jag måste avsluta med att säga att jag älskar honom högt, för han är nämligen den bästa pappa som finns!

Mina damer och herrar, nu är det dags för: Marika Gustavson!
Marika, det är namnet på min mamma. Även hon är medellång, har mörkt brunt hår, djupt gröna ögon och är 39 år. Hon jobbade först inne i staden Örebro, men har nu fått ett jobb på Alhsell i Hallsberg som inköpare. När hon är ledig tycker hon om att gå promenader, läsa böcker, laga mat och som min pappa, umgås med familjen. Hon tycker kort och gott om att ta vara på livet. Som ett avslut även här så älskar jag henne otroligt mycket, en bättre mamma får man leta efter.



                                                        ♥





Baby


♥ Dag 1 - Presentera mig själv
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Favoritcitat
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Något jag vill göra men inte kan.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats.
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 - Min bästa egenskap


Vilken fråga. Min första kärlek...Min allra första kärlek var Carl-Axel, som jag träffade och lekte med när jag var en liten bebis, vilket han också var då förstås. Det är en sådan där gammal härlig barndomsvän som mamma kallade min "pojkvän" när jag inte ens var 1 år. Inte något seriöst förhållande, med andra ord. Vi träffades som sagt när vi var små mini-människor, båda fyller i mars, han två dagar innan mig tror jag, båda var som två  nybakta kanelbullar till bebisar och vi hade det nog roligt ihop. Jag träffade min gamla vän för ett år sedan när vi gick konfa tillsammans, så då fick jag en lite mer färsk bild av honom. En bra människa, helt enkelt! Jag hoppas att vi får träffas någon mer gång, såklart. 
Det är mitt svar, för visst står det "Min första kärlek" ? Ska det vara rätt så ska det, för han var min första kärlek på många sätt, haha.

Nu vet jag att de flesta vill att man ska svara med ett riktigt förhållande, och inte med en bebis. Men mina andra  kärlekshistorier håller jag för mig själv, för dom tillhör mig och ingen annan.


Peace!


 

Följer rytmen


Dag 1 - Presentera mig själv
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Favoritcitat
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Något jag vill göra men inte kan.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats.
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 - Min bästa egenskap

Okej, jag fick en tanke, alla gör just nu denna lista på sina bloggar, och jag tycker personligen att det är ganska så roligt och intressant att läsa det, så varför ska inte jag också börja?

Mitt namn är Melinda F. Gustavson, och jag är nog som de flesta 15-åringar. Jag bor i en by som heter Viby som ligger utanför Örebro, där jag lever tillsammans med min familj i ett stort, vitt hus. Vi bor nämligen på en gård.
Jag ser mig själv som en rätt så lugn person, tycker om att läsa, älskar att se på film, skratta, spela gitarr, rida, spela teater... Kanske ganska kreativ? Jag är därimot en dålig fölorare, älskar inte ärtsoppa, är lite höjdrädd, sjunger i duschen...Vilket kanske är ganska så normalt.
Det var jag, i stora drag!




Kram.






movie and nails


Chacha bloggeeeen!

Haha, okej var bara tvungen att testa att låta som min favorit Daniel i "Ung & Bortskämd"...hihi.

Nu har jag just målat mina naglar, de såg för taskiga ut. Ni vet när fransk manikyr börjar att falla bort och det vita börjar att försvinna? Ett stort NO-NO! 
Aja, kvällen kommer att fyllas av film, vi har nämligen fått "Inception" på Lovefilm, så det blir antingen den eller sista Shrek...Svårt val!


Ha en nice kväll, för det tänker jag ha!





 

Gäsp


God morgon på er, eller jaa....förmiddag då.
Nu har det nya året börjat, och det känns otroligt skönt! Idag var det meningen att pappa, jag och Matilda skulle åka slalom, men när man tittar ut...snöstorm. Så det blev inget med det, istället ska jag vara inne hela dagen och se på film♥♥ Funderar på om jag ska krypa under täcket och se Sagan om Ringen, fick ju den i julklapp på blueray...Hmm.
Aja. Såg iallafall Sherlock Holmes igår, som jag också fått på blueray, och jag måste bara säga: Vilken film♥ Jag som inte brukar se skillnad på bluray eller vanlig film såg defenitivt skillnad igår, och jag tror att det kommer synas på Sagan om Ringen också. KÄRLEK helt enkelt! 









Kram!





 

RSS 2.0