Dag 15- Mina drömmar


Alla människor har drömmar, även jag. Men min dröm finns inte här, Sverige är inte tillräckligt för det.
Min dröm är just nu att flytta till landet England, och där skriva böcker.
Min dröm är att bli författare.
Jag har alltid älskat att läsa och att skriva, och jag älskar det så pass mycket att jag är redo att satsa allt jag har på det här. För tänk tanken att få en skriva en bestseller, att jag får skapa en alldels egen värld som jag kan dela med andra människor, över hela världen.
Att bara kunna säga den raden, de enstaka orden som för mig är så betydelsefulla: Jag är författare.

Jag kommer att uppfylla min dröm, för varför släppa något som man brinner så starkt för?





Just belivie in it. Because, why not?"




Romme in pictures











Mina pjäxor♥♥





Borta bra, men hemma...min säng, bäst.




Hemma igen!


Nu är jag äntligen hemma igen efter att ha spenderat fem underbara dagar i Romme med familjen! Jag måste säga att jag är ganska så trött i benen nu, och värre lär det ju bli...ehehe. Menmen, är man ett proffs som jag så får man stå ut med sådant! Och proffs ramlar ca 1 gång per dag också har jag hört....

Bilder får ni imorgon, för nu ska jag krypa upp i min egna säng och sova. Hotellsängar i all ära, men MIN säng, den är bäst.



Kramkram.




Dag 14- Det här hade jag på mig idag






Trosor- HM
Mystrumpor- Lindex
Pjyamasbyxor-HM
GreenDay tröja- konserten 5/6 2010
Glasögon (syns inte)-Calvin Klein

När man inte orkar någonting är det pjyamas som gäller. All day looooong.



SATC och Ben&Jerry's



Tack Emelie för en riktigt mysdag/kväll, för jag säger bara: riktiga tjejkväller...Det behöver man! ♥♥






Kvällen spenderades i soffan med massa kuddar, täcken och såklart varsin B&J♥ Jag åt denna goding över, och den var verkligen GOD. Men är jag förvånad?? Dom här glassarna kan aldrig vara äckliga.



"Don't know. just..don't know







Snaaaaart är det över


Jag längtar ungefär SÅHÄR och SÅHÄÄÄÄR mycket till lovet, jag orkar bara inte mer nu. Skolan tar kol på mig, känns det som...men sen så går man sista terminen i nian också, så det kanske inte är så konstigt ändå. Men allvarligt, låt mig bara få sova, bara sova. Och snälla, ge oss inte överdrivet mycket plugg och prov. För vem tror att vi ska klara av att göra och lämna in 7 saker på en vecka? Egentligen? Om ni inte kommit på svaret än, ska jag tala om det för er? Ingen. JUST DET.

Nu ska jag gå och plugga. Det tar som sagt aldrig slut.




Dagens: Lars Winnerbäck – Dunkla rum



"jag vet inte mer. eller?



Mums


God morgon alla fina!
Jag ska snart åka in till hallsberg, inte för att gå i skola, nejnej, utan för att käka frulle med Emma! Vi har egentligen sovmorgon idag till 10.10, men bor man där jag bor så går det inte bussar hur som helst.....Men iallafall, Emma och jag ska ta vara på denna härliga (??) morgon genom att käka frukost på P'Ws!
Myspyyys!


Syster fick vara med på ett hörn, men tummen upp på dagen!



Kraaaaaam!




I'ts cold around me, and I'm freezing to death


ASSÅ SHIIET, vad kallt det är!! Det är helt otroligt! Jag hade minus 20 grader ute imorse, -20! Och jag som trodde att våren höll på att komma...NOOT. Jag orkar inte att klä mig som en istidsmänniska längre, jag vill kunna ha converse utan att dö av köld, jag vill ha uppvikta jeans, jag vill ha tunna, luftiga kläder, jag vill ha vår!! Neee, nu får det vara nog. punkt.



















 


Lite av dessa kläder skulle inte sitta helt fel...Åååh, kan inte en vänlig människa ge mig dem???





Dag 13- Den här veckan


Det var ett tag sen jag skrev, jag veeeeeet det. Men nu är jag här!

Okej, alltså, den här veckan. Denna vecka.
Veckan har varit väldigt bra, den började som vanligt och rullade på med 2 stycken nationella prov i svenska, som gick över förväntan! Det var mycket lätt, så det var skönt att bli av med dem. På onsdagen bar det iväg till Romme med skolan, och det nog veckans höjdpunkt! Vädret var perfekt och backarna var så bra som de kan bli. Men såklart så ramlar jag. I liften. Och tappar staven. Men det är en annan historia! Sen så kom fredagen, då simmade jag med mamma efter skolan, och sen väntade soffan med Let's Dance. (det suger, men vad gör man annars en fredagkväll?) Sen igår, lördags alltså, så sov jag hos Ida och hade det mysigt!♥
Och idag då....kanske går ut lite, läser, pluggar....En helt vanlig tråkig söndag :)

Och juuust! Jag ska ansöka till gymnasiet idag också! Big step.




for the first time"



Jaha-ja


Just nu orkar jag inte blogga, inte göra listan, plugga eller någonting. Men slänger in ett tecken på att jag lever, så ni inte undrar.
Veckan kommer att bli låååång, imorgon taggar alla kära nior nationella prov, plus att tisdagar är förskräckligt långa, onsdag taggar vi ROMME, vilket kommer bli alldeles förträffligt. (fint ord där vava?) Många backar, glada och goa människor och en och annan vurpa!
På torsdag väntar NP igen, och på fredag kanske det blir lugnt. Men man vet aldrig.

Nu ska jag gå och duscha, sen ska jag sova. Djupt. Och länge.

Some new stuff: Kings Of Leon – Pyro





I won't never be a part of it."




asså shiiet


Om jag ska vara ärlig, så hade jag faktiskt ett nyårslöfte. Typ. Som jag har brutit nu, eller...okej, jag bröt det för några veckor sedan. Jag hade bestämt mig för att inte äta godis eller sötsaker fram till min födelsedag, men hur gick det? Klart som f*n så tuggar jag i mig ändå, inte frosseri, men jag har ätit det. Ungefär... 2, 3 gånger kanske. Jag vet att det inte är mycket, men vafan! Jag blir lite besviken på mig själv, faktiskt. Men jag tränar regelbundet iallafall, och det var min andra del av löftet.
Kanske dags att tänka positivt, imorgon är det nya tag som gäller! Då ska jag klara mig, utan att käka ett helt paket ballerina, brownie med grädde, lösgodis, chips eller en hel mango. Mhm, jag tryckte faktiskt i mig en hel mango för någon timme sedan. En hel.

Okej, dags att sluta klaga nu. Men ibland måste jag få klaga. Ibland.

Min pepp: Mando Diao – Long Before Rock'n'Roll



Here we go again


Jag älskar när jag mår såhär. Jag älskar livet. Jag älskar allt. Allt.




YEAH!



Nattinlägg *fast klockan bara är runt nio*


Tjeee!
Tänkte, jag slänger iväg en hälsning på kära bloggen innan jag kryper under täcket och slocknar.
Dagen började surt, blev ännu surare tack vare en hal isfläck med grus på, ännu surare för att jag lyckas halka, skrapa upp knät och för att jag kommer att se ut som ett enda blåmärke imorgon. Iallafall mitt ben. Men sen blev dagen bättre tack vare ett hello kitty plåster, mycket skratt och sköna lektioner, fast tisdagar brukar vara förbannande av någon förbannelse. Allt blev bara ännu bättre ju senare tiden blev, på teatern spelade jag en nallebjörn som fick ha på sig en tight, rosa, glammig klänning. Vad mer kan man begära?
Och juste, jag tror våran so-grupp äger på att göra powerpoint. Tvunget att sägas. 

Nu ska jag duscha, läsa, sova och förhoppningsvis vakna, lika glad som jag vet att jag kan vara. Word!








. ibland är det svårt-






RSS 2.0