Happy New Year


Sista dagen på år 2010 har nu kommit. Skönt att det är över, om jag får säga så. Året som har gått har varit förvånadsvärt bra, vissa månader har varit uppe bland stjärnorna och andra varit så långt ner i underjorden att det då kändes omöjligt att komma upp igen. Det här året har även varit ett år då jag funderat mycket, ni vet, över allt och alla runt omkring mig. Men jag har varit med om upplevelser och tankar som fått mig att inse hur bra jag är och har det, varför deppa liksom? Livet är för kort för det, gör något av det istället.
Jag brukar inte ge några nyårslöften om jag ska vara ärlig, för sanningen är att jag aldrig lyckas hålla dom, och då blir jag bara besviken på mig själv att jag inte klarar det, haha. Men visst, jag tänker i mitt huvud på vad jag ska försöka lyckas med under det nya året, men jag vill inta ha någon press. Lyckas det så lyckas det! 

Så bara för att avsluta detta snyggt så önskar jag alla ett gott nytt år! ♥♥















Be all. Everything.





Det luktar bränt...?


Jag förstår inte, på hemkunskapen i skolan är jag värsta kocken och lagar tillsammans med min andra kock Emma jättegoda måltider, men här hemma....Nyss brände jag våran fisk. Burnt it up.
Oooups, jag kanske inte ska bli kock ändå när jag blir stor!



Läsa, läsa, lääsaaa


Jag är helt fast, och då menar jag helt fast i min bok just nu...vilket kanske inte är så konstigt, alla dessa böcker är helt awsome. Och jag vet, jag vet att jag är väldigt sen enligt många att läsa den, men jag var helt slut på den här serien för ett tag sedan, tyckte att den var överskattad? Men nu, jag kan inte förstå hur jag kunde tänka så. DOM ÄGER JU! ♥♥♥


Kommer tillbringa hela dagen med den här!








En lite sjuk jul, bokstavligt talat.


Annandagen är här, och fortfarande är jag inte helt frisk...Jag som trodde att det skulla ha släppt vid det här laget, men nejnej, förkyldingen är fortfarande kvar! Det verkar vara någon sorts  förkyldings-epedemi som härjar i våran släkt, jag är sjuk, morbror är sjuk och nu inatt blev mamma sjuk...Alla med samma symtom: Förkylding och feber.

Aja, nog talat om sjukdomar. Dagen har spenderats uppe i Askersund hos mormor och morfar, där vi åt mat och myste tillsammans♥ Som tur var så åt vi inte julmat, utan kyckling och potatissallad som smakade UNDERBART efter all julskinka och köttbullar, hihi.
Nu ska jag surfa in på sf.se och checka om det finns några platser och bra tider kvar till Narnia, jag fick nämligen en biocheck i julklapp, och hoppas kunna använda den till... just det, Narniaaaaaa!♥♥




"The sky is the limit.
If you can dream it,
you can achieve it.





Juldagsmorgon glimmar



Min julafton har varit helt underbar, kanske precis som alla andra år, men det är det som är själva poängen. Den enda dagen på hela året som är densamma, år ut och år in. I like it! ♥
Vi samlades hela familjen hemma hos oss runt lunch och myste hela dagen och kvällen tillsammans med julmust, skratt och för min del...julgodiset! Men ett minus var såklart att min morbror inte kunde dyka upp, han ligger nämligen i feber, just på den dagen då man inte får vara sjuk! Jag hoppas du kryar på dig, Robert!♥♥

Men nu tänkte jag visa er vad tomten kom och gav mig!


Allt detta inklunderar det jag fått av hela släkten och min familj,
jag är så nöjd! TACK, alla♥


Jag fick bland alla dessa paket tre små berlocker till mitt armband,
en som var gjord som ett litet paket,


En som föreställer en not,


Och tillslut en som har formen av ett hjärta, som det står
daughter på. Jag älskar dem alla tre! ♥


Nu ska jag krypa upp i soffan bland filtar och kuddar och ha det bra.



Love,





 







JULLOV


Äntligen jullov, som jag har längtat! Och visst börjar det bra, för alldeles snart så åker jag iväg till Matilda för att ha en helkväll med tjejerna, och julklappsbyte! Jag undrar vad jag får...HIHI




Hinner tyvärr inte skriva mer nu, ni får hålla till godo tills imorgon!



Kram.





Neeeeeeeeeeej


Nu tror jag att jag håller på att bli sjuk igen, precis till jul!! Huvudet dunkar, snoret rinner och det känns som om jag kan ha liiite feber. AAARRGH!
Jag som tänkte träna ikväll och allt, men nej, istället sitter jag här, helt utmattad. Och allt lagom till julavslutningen imorgon också. H A H A, allt är sååå bra, sååå tajmat. Jag hoppas verkligen att jag inte blir sjuk nu, för det är säkert jääättekul att ligga sjuk på julafton...Eller inte. Och jag som precis har blivit helt frisk sen min äckliga släng av influensan för ca 3 veckor sedan :(

Nu ska jag gå upp och duscha och krypa upp i soffan för att se Ung&Bortskämd, det är ju faktiskt finaldags.


Såhär ungefär känner jag mig just nu...BUHU.








Snart doppardagen


Jag kom på, smart som jag är, att det är alldeles snart julafton! Närmare bestämt om..4 exakta dagar! ♥ Jag har efter alla år upptäckt att det blir bara svårare och svårare att skriva en någolunda önskelista, och...den blir bara dyrare för varje år :O Men iår känns den riktigt bra, nästan så bra att jag kanske kan änvända den till min födelsedag också i mars!

Melindas Önskelista 2010-Till Tomten♥ ni får ett urval.

- Dressyrspö & hoppspö
- Robin Hood-box nr.2
- Sherlock Holmes (blueray)
- Berlocker till mitt armband
- Örhängen i "plupp"form
- Sagan om Ringen (blueray)
- Kameraväska, gärna design
- Presentkort

o.sv. Det tog ett tag att fundera ut vad jag verkligen ville ha, men tillslut så fylldes papperet ändå!

Nu ska jag fortsätta med min hemlighet som jag håller på med, jag hoppas att jag lyckas tills imorgon...




"It's just the way it goes with the dreaming people"
                                     ♥




JULGODIS


Idag är det bara julgodis som gäller, varje år så har nämligen våran släkt en tradition att baka julgodis den dagen då Gottfrid har namnsdag, men iår blev det en aning försenat...Men godis smakar lika gott, det spelar ingen roll vilken dag det är!
Min morbror ska ta med sitt ps3 också, så dagen kommer väl att innehålla lite spelande också, eller...kanske ganska mycket? :O

Nu: DUUSCH!




Puss på er!



good feelings all day long


Dom här dagarna har verkligen varit efterlängtade, det har varit såna där dagar när allt bara skimrar omkring mig och jag mår underbart, tankarna är helt rätt (?) och Emma, tack för att du finns♥ Fast allt är oerhört rörigt ändå så står jag ut, för snart kommer det att ge sig. Det vet jag, på något vis.

Nu är skolan ganska så ovärd, det händer absolut ingeting och själv är jag så skoltrött att jag när som helst bara kan gå ut från det där trånga klassrummet och slänga mig i en stor snödriva. Men, det ska jag inte göra...inte imorgon iallafall, men man vet ju inte vad som händer nästa vecka....HIHI.
Ikväll ska jag försöka att träna lite, se på Robinson och ha det allmänt mysigt och lugnt!



Håll om mig nu"



Bra dag!


Idag är allt bra, idag är allt underbart, idag är det fantastiskt!♥
Skolan är ingenting, vänner är allt och du är mer än så,



Nu är jag tillbaka.






,


You said you wander you own land,
but when I think about it I don't see how you can
You're aching you're breaking
And I can see the pain in your eyes
Says everybody's changing,
and I don't know why
So little time
try to understand that I'm
Trying to make a move just to stay in the game
I try to stay awake and remember my name
But everybody's changing,
And I don't feel the same

You're gone from here
and soon you will disappear
fading into beautiful light
Cause everybody's changing
And I don't feel right
So little time
try to understand that I'm
Trying to make a move just to stay in the game
I try to stay awake and remember my name
But everybody's changing,
And I don't feel the same

                    ♥



Plugg, plugg och jag orkar inte mer


Nu faller jag snart ihop, för jag orkar bara inte mer. Nu är det "bara" två inlämningsuppgifter kvar till skolan innan lovet börjar, men dom tar tid. All min tid. Jag är så jäkla trött nu på skolan, jag vill bara vara hemma under mitt täcke.
Och jag är inte på humör idag, som ni kanske märker. Det är en sån där dag när allt känns dåligt och ovärt, om ni förstår. Men nu ska jag krypa upp i soffan, kanske mår bättre då.


You are the only exception



Long time ago


Som vanligt har det hänt igen, skolan rent ut sagt dränker oss i prov, läxor och inlämningsuppgifter och låter oss flämtade simma runt bland allt detta. Då kan datorn låsa in sig i ett dammigt skåp, för det går bara inte att sitta vid den, tiden finns inte eller orken.
Men nu som sagt sitter jag här och har just sett på Idol♥finalen, och måste såklart vara uppe och se vad resultatet blir. Men jag är samtidigt jävligt trött efter veckan, för jag tror jag aldrig har pluggat som jag gjort. Någonsin.






Nu finns du överallt.







Vad är det som låter?


Nu börjar jag bli less på det här. Varje dag bara gå runt runt i huset, sova, äta, sova. Men det har varit ganska så skönt också, eller. Väldigt skönt, faktiskt. Som ett "extra" lov! Som alldeles nyss, då låg jag i soffan under massa flitar och täcken och åt ur min chokladask...Fast med huvudvärk. Men ändå, hellre praliner och sömn än skola♥

Men en annan grej som har hänt, eller upptäckts...Vi har en mus i vårt hus! Mamma och jag upptäckte tidigare att det lät konstigt inifrån vårat TV-rum, och tanken slog oss att det måste vara musen, som förut var uppe på övervåningen. Det visade sig vara våran katt som lät, men han jagade något undet tv-bänken...MUSEN. Så vi drog ut bänken liiite för att hjälpa honom, och sprang sedan ut därifrån, och låste in katten där. Men för en liten stund kikade vi in igen, för att se om han hade fångat den, men gissa vad vi möttes av? En sovande katt. Great katten, du suger.
Men jag älskar han ändå, den lata dummern♥
 

Nu ska jag snart gå upp och duscha, för jag ser ut som en grottmänniska.


Jagarn i egen hög person. Eller säger man katt?


Bli inte sjuka.






Julkalendern 2010♥


Äntligen är den här, efter flera års väntan. Den ultimata julkalendern♥♥ JAG ÄLSKAAAR DEN!

Mamma väckte mig imorse med orden:
- Nu är det 5 minuter kvar tills julkalendern börjar!

Jag slängde mig yrvaken och halft yr upp ur sängen, slängde på mig morgonrocken, tofflorna och glasögonen och tassade sedan ner för trappan med snabba steg. Under armen hade jag släpat ner mitt underbara och omtalade täcke, tillsammans med mina kuddar. Jag slängde allt i tv-soffan, fluffade till täcket och sjönk sedan ner under det, halft sovande. Mamma kom då smygade in med ett fat fyllt av glögg och lite pepparkakor, och tillsammans satt vi där, insvepta i täcken och blickade förväntasfullt mot tv-skärmen. Den gjorde oss inte besvikna. Detta är vad jag kallar en riktigt morgon♥

Utanför låg snön vit på taken, och endast Melinda var vaken.





♥kram♥




RSS 2.0