Konfirmation 2010


Äntligen är dagen här när jag efter väldigt lång tid är klar med konfan! Det känns skönt, väldigt skönt faktiskt... Så idag har det varit fest, fick tre helt fantastiska presenter.


Ett berlock-armband av silver, där jag själv kan köpa till egna berlocker och fylla det med, jag älskar det!

♥ Ett nytt objektiv till min bästis kameran! AF-S Micro NIKKOR 60mm f/2.8G ED, helt underbart! Så nu kan jag ta bilder riktigt nära på olika föremål, som ex blommor och insekter.

♥ Två stycken jättefina glas av märket Kosta Boda. Jag har alltid tyckt att de är så fina och sagt att jag ska köpa sådana när jag flyttar hemifrån, haha. Men nu har jag redan två alldeles egna fina glas som jag kan dricka ur, thihi!

Så tack hela min underbara släkt för en underbar dag med underbara presenter! Nu ska jag fota som en galning! 



 




Objektivet i mitt knä! Ni ser också armbandet runt min handled.


Bild med nya älsklingen.








Glad sommar!♥









 




Klänning & skor


Hej!
Förlåt för dålig uppdatering, jag har inte haft tid och så har jag glömt bort det...Menmen, är jag förlåten?

Igår begav sig mamma, tildus och lilla jag iväg till Marieberg. Målet var att hitta en avslutningsklänning/konfaklänning och nya skor. Vi hade ett väldigt flyt må jag säga! Vi hittade nästan allt på den första affären som vi gick in på, nämligen BikBok. Där fann jag en superfin klänning♥ och ett par nya jeansshorts till den kommande sommaren.
Skor hittade vi på Skopunkten, jag själv hittade två par. Ett par s.k. gladiatorsandaler och ett par randiga, marin-inspererande sneakers :) Jag hittade egentligen ett par andra sandaler på en annan affär som var helt gudomliga, men tyvärr. De var för dyra. Men dom som jag nu har inskaffat är nästan lika bra, så jag är jättenöjd!

I fredags var alla tjejer i våran klass och några från nian och åttan i Stockholm och såg på teatern Pigmalion som framfördes på Dramaten! Det var jätteroligt, och teatern var faktiskt bra, och Stockholm...vad ska man säga. Kärlek på den staden, en massa kärlek.













Pigmalion.


Sov så gott!








Vår-ruset 2010


Hejhej alla fina!
Nu har jag just kommit hem från en minst sagt svettig men otroligt rolig kväll i Örebro! Jag, lillasyster, mamma, min moster, mormor och min morbrors sambo har varit med och sprungit det populära Vår-ruset. Stämmningen var helt amazing, hög peppmusik som dunkade ur högtalare, folk överallt och solen som sken med en lätt, frisk bris i luften. Ett roligt plus var också att Peter Siepen var kommentator och som pangade iväg startskotten. Helt perfekt!
Loppet är 5 km långt, som går genom centrum. Det börjar vid Gustavsvik och löper sedan genom bla drottninggatan, köpmangatan o.s.v. Målet var också vid Gustavsvik. Själv trodde jag aldrig att jag skulle orka springa hela vägen, men ett mirakel inträffade och visst, jag sprang 5 hela kilometer! Hihi, jag är faktiskt lite stolt över mig själv. Kram till mig själv!
Efter att ha svettats en stund och fått min första medalj någonsin hämtade vi våran fika-korg som vi hade beställt och satte oss i gräset och åt en fantastiskt god kvällsmat! Allt smakar så mycket mer & godare efter man har tränat, speciellt chokladen, hehe...

Så nu jävlar, coopertestet, here I come!!




Nowhere Boy


Hej och god kväll på alla.
Jag har just upptäckt en världsnyhet, ett under, ett mirakel! Filmen Nowhere Boy har äntligen släppts här i Sverige på DVD!
Filmen har blivit, och är en stor succè i England, där den kommer ifrån. Handligen är om det engelska bandet The Beatles, och man får följa John Lennon som ung, hur bandet bildas och Johns liv, helt enkelt.
Jag vet att den verkar lite torr nu när man berättar om den, men för mig som verkligen gillar sådana här filmer, speciellt engelska, verkar den här filmen vara helt underbar! <3 Och som pricken över i:et spelas huvudrollen, John Lennon, av snyggingen Aaron Johnson! IIHIHI
Aaron har bland annat spelat i filmen Bekännelser om killar, kyssar och katter, som den hete och underbara Robbie, och syns just nu i biosuccèn Kick Ass.

Så vad säger ni? Visst verkar den bra, ellerhur? Så nu ska skrapa ihop de sista pengarna jag har och köpa denna film! CDON.com är min hjälte genom allt.










Underbara väder! ♥


Thjooooooolalalala alla!
Här sitter jag, en liten människa som är ganska trött tror jag, HAHA. För jag har en energi som en trött person egentligen inte ska ha, men ändå så har jag det...Okej, ingen fattar nog vad jag svamlar om nu, men struntsamma. Men jag vet! Jag sov ju 13 timmar inatt, det kanske en därför?! En lösniiiing! :D

Igår kom jag hem från en låååååång vandring. Det var kallt, det var regn, det var blött och det var långt. Första dagen gick vi ca 1 mil, nästan 2 tror jag. Jag trodde vi skulle sova i tält, så jag hade packat med massa varma kläder att sova i, men vi sov i ett gammalt kapell. Men jag skulle hellre sovit ute. Det var minusgrader där inne, det slår jag vad om! Det kom rök ur munnen när man andades. Så jag frös hela natten, fast varma kläder, roligt.
Nästa dag regna det, mycket. Vi gick ändå och blev ganska blöta. Tillslut kom vi fram, efter 2 mil ungefär. Då badade Markus, vilket var ganska roligt att titta på, HAHA.
Men om jag ska sumera allt: Helt okej.

Nu ska jag snart sova, men ska nog läsa lite innan. Imorgon måste jag verkligen plugga, annars blir mitt nya ökennamn IG-barn.
Och jag saknar mina vänner! Måste verkligen träffa några snart!

God natt och dröm sött!

P.S. Vädret idag var som sommaren! helt underbart! <3 Stor kärlek där. D.S.



Smoothie och pilgrimsfärd


God morgon!

Idag händer det lite grejer faktiskt. Jag och resten av konfan ska ut och gå pilgrimsfärd tills imorgon, och när jag tittar på vädret ser det inte så roligt ut...Inte regn! Jag vill inte ha regn. Tänk att plaska runt skogen i regn och gå ca 1 mil...Nejnej, så alltså, inget regn, tack.
Det ska faktiskt bli lite roligt, det var länge sedan jag vandrade. Hoppas alla är med, annars är det inget roligt, thihi!
Så snart ska jag gå upp och börja packa min väska, men jag ska dricka upp min mumsiga smoothie först, gottigott!

Resten av familjen är iväg till Karlstad för att äntligen beställa vårat kök! Ska bli så skönt, nu är det slut på en massa mätande och funderande, och vi får vårat fina, nya kök! <3 WE LIKE IT!


Vi ses imorgon alla underbara!



Sprungit och är allmänt trött


Kom precis tillbaka från en härlig spring-tur med Tildus och mamma! Jobbigt var det, väldigt jobbigt...men det går bättre, konditionen börjar saaaakta men säkert komma tillbaka. That we like!
Idag i skolan hälsade de nya sjuorna på också, mkt spännande! Jag, Emma och Ida skulle vara med och spela & sjunga för dom, vilket gick..erhm. Allt gick tipptopp förutom att gitarren var så ostämd som en gitarr bara kan bli, ungefär. Okej, nu överdriver jag, men ostämd var den, vilket inte lät helt bra som ni kanske förstår. Så idag har jag skämt ut mig för ca 120 pers! Känns underbart.

Dagens bästa: http://www.youtube.com/watch?v=Ao8FIszjKZg 

Nu ska jag duscha!

Hejdå alla!



Trött


Nu är jag äntligen hemma från skolan, kom hem för kanske 45 minuter sedan eller nåt. Skolan idag har känts som evigheter!! Uuuusch, allt har bara segat sig fram, som en snigel ungefär. En skadad snigel. Men nu är jag hemma, trött och måste plugga. Inte roligt alls. Annars, förutom att dagen har varat i ett århundrande så har mitt humör varit på topp! ♥

Imorgon ska jag, Emma och Ida uppträda för de frescha sjuorna som kommer, minisarna. Hoppas det går bra, vill inte spela fel, haha. Sen ska jag ha utvecklingssamtal imorgon också, få se hur det går...Jag kanske har varit en duktig flicka, vem vet?
Nu ska jag plugga och skriva deckare. Det har inte dött någon i den än! Katastrof.

Tjosan!






Hästar & deckar-skrivning


Hejhejhejhej alla!

Dagen har än så länge spenderats med hästar, hästar och åter häster <3 Var först ute i Lindhult och red hopplektion, det gick brabra! Efter ha myst lite med Leo och putsat hans grejer åkte jag hem, hann börja städa lite innan moster frågade om jag var sugen på en uteritt. Visst var jag det! Så ut i stallet igen och upp på hästryggen. Vi red en mysig runda, klättrade lite i backar och så :D När vi kom hem gav vi dem lunch, sen fick jag äntligen gå upp och duscha, haha. Efter att ha duschat länge och varmt städade jag klart mitt rum och nu sitter jag här, fräsch och glad.
Nu tänkte jag lägga mig i soffan och skriva på min deckare. Jag började igår att skriva, och insåg att jag aldrig kommer att hinna skriva klart den till v. 20, då den ska vara inlämnad...Shit. Så nu ska jag skriva som en galning!


See you!






Trystorp













Valborg


Här kommer lite bilder från Valborg, lite sent, men inte för sent. Titta vetj'a!










Kram.



Godis-rämmar är...bäst?!


Halloj alla fina människor!
Idag har det varit en mycket bra dag! Kort dag i skolan, fattade matten, började skriva på deckaren och gick på marken med Emma! :D <3 Köpte mina äskade rämmar också, så himla goda! Förstår inte vad det är i dem... Senare kom Matilda och Julia också, då köpte vi helium-ballong och körde järnet. Så fin röst jag får, jag låter ungefär som en kvävd...sköldpadda? HAHA, jag älskar iaf helium.
Ikväll ska jag och mamma ut och springa, äntligen! Sen ska jag se på Talang såklart och äta något gott. Imorron ska jag Ridaaaaa, wiiihoo! <3<3<3 Hjärta på allt nu, hjärta på livet ♥

Dagens bästa: http://www.youtube.com/watch?v=hT3zCj3F1d4 


Må bra, lev idag. Var dig själv och rocka loss. Vad kan du förlora?



So good *bambam* so good, I feeling good *bambambam, YEAH!*


HEEEJ :D:D
Är ganska lycklig idag, vet ej varför. Men shitthesame! Mår jag bra så mår jag bra, helt enkelt!

Vädret visade sin bästaste sida idag också, lovely<3 Annars har dagen rullat på, simmade på idrotten, vilket var bland det jobbigaste jag gjort på veckor, haha! Såå otränad som jag är asså...Men blev iaf helt slut efter det, men Emma och jag bestämde redan att på fredag ska vi simma igen! :D
Måste börja komma igång och jobba upp konditionen igen. Visst så tränar jag för att bli "smal" också, men den tanken skjuter jag undan. Den tar alldeles för mycket fokus och framför allt är den inte så viktig. Egentligen. Jag är nöjd med mig själv, och jag önskar att alla kan känna sig så ibland. Jag är bra!

Efter skolan gick jag först upp till God Smak och köpte lite mellis som jag satte mig och åt. Passade på att plugga samtidigt, innan jag gick till trafikskolan. Fick göra syntest, vilket gick bra, eller vad man ska säga. Jag såg inte bra, men det är ju därför jag har linser!
Satte mig för att göra testerna också. Det gick inte alls bra. Så sjukt svåra! herregud, jag chansade på alla, hehe...Satt där 1 & 30 minuter ungefär med Julia, innan jag åkte hem och åt kinamat! Namnam.

Nu ska jag gå upp till vägen och hämta min cykel som står där sedan jag cyklade imorse. Motion, here I come!



Tänkte att någon bild kan vara rolig att se, så ni kan titta på mig. Roligt va?

Sovdags


Tänkte att jag skulle hinna med att blogga lite innan jag går till kojs, så här sitter jag!
Dagen har varit ganska jobbig, morgonen var jag inte alls på humör, men det blev bara bättre under dagen och på slutet kändes det riktigt bra! Det är så skönt att humör kan svänga tillbaka på det viset, från botten till toppen. När jag kom hem satte jag mig och åt mellis framför "The 70'show". Jag älskar bara det programmet, tror jag kan garva ihjäl mig varje gång jag ser det, haha!! Aja, efter att suttit och roat mig en stund drog jag fram plugget och pluggade fram till kl.20.00....Älskar verkligen vårterminen i 8:an...Jag var ironisk. Uschusch, men snart är det sommarlov, soon.

Nu måste jag gå och sova om jag ska orka gå upp tiiiidigt imorgon. Pappa har btw åkt iväg till Rumäniern ikväll, han ska till en liten by som ligger i de transylvanska bergen! Hoppas han inte kommer tillbaka som vampyr...Lite Twilight-varning. Ni som inte vet varför jag sitter och snackar om vampyrer helt plötsligt så kommer här en förklaring: Det finns en sägen om att den kände "vampyren" Dracula har bott i transylvanien, som ligger i landet Rumäniern. Hans slott finns där o.s.v. Lite historia där också, varsegod!


Sleep well people.



 

Vår & livet


Hej. Är allt bra med er? Själv är det ganska bra, är nästan helt återställd ifrån min förkyldning, men hostar dock fortfarande och låter som en kvävd fågel. Men det är ingenting, bara någonting.

Igår var det Valborg, vilket spenderades med familjen och filmen Avatar, som vi har köpt! <3 Jag älskar bara den filmen, nu när vi satt hemma och såg den grät jag minst på 5 olika ställen i filmen, och på bio grät jag bara på slutet...? Förstår inte att jag är så känslig. Men om jag lyckas gråta till en film är det en bra film!

Sen har jag varit på tävling igår med min moster. Om jag ska sumera dagen med ett...eller två ord: Kallt och fördjävligt, för Karin. Stackarn, hon kom inte ens in på banan innan Blaze blev "rädd" för allt och ingenting. Dumma häst! Aaargh. Visst ska man väl iaf kunna komma in på banan? Men nej, inte enligt hästen.

Idag har jag mest varit ute och plockat, hjälpt mamma med veden och dragit upp ruttna blommor i rabatten. Mysigt, eller hur? Det var det, förutom att kämpa mot ett par sega blommor. Jag och familjen åkte senare iväg till Trystorp och gick runt bland vitsipporna och pratade, skrattade och enligt mig, fotade. Kom just hem därifrån, faktiskt. Det var meningen att vi skulle grilla korv där, men grillen pajade. Shit. Men kall korv är gött det med!
Bilderna kommer poppa upp någon gång i veckan, när jag hinner och kommer ihåg, haha.


Bye bye


RSS 2.0