Thankgod for höstlov


ÄNTLIGEN är det lov! Jag kan sova hela dagarna om jag vill, jag kan läsa huuuur mycket som helst, rida varje dag eller se på hundratals filmer varje natt!






Call my name,


Är helt beroende av Tove Styrkes nya låt, den är helt sjukt bra!
Tove Styrke – Call My Name

Dagen idag har varit helt okej tack vare teatern imorse, som är de absolut bästa lektionerna i veckan. Jag skrattade så jag grät idag! Min grupp är bättre än de flesta helt enkelt.
Funderar på om jag ska gå ut till stallet eller inte, vet inte om jag orkar...Fast det skulle ju vara bra att träna lite dressyr i hagen...Ääh, jag skiter i det. Soffan låter mysigare ikväll.














Svårare och svårare


Hade en kort dag idag i skolan, väldigt skönt. Käkade lunch och drog sedan till musiken tillsammans med Ida för att träna på ett par låtar vi ska spela upp på söndag. Blir nog finfint det där!
Efter det tog jag tåget till Hallsberg för att träffa min älskade Emma. Det är helt otroligt hur mycket jag saknar henne, det känns bara värre och värre ju mer man tänker på det. Jag önskar att vi kunde ses varje dag, varje vecka, varje månad. Det är svårt att klara sig utan henne ibland, eller alltid. Jag vet ärligt talat inte vad jag skulle göra utan henne!











Perfect for me'


Sista veckan innan lovet och jag vill inget hellre än att begrava mig i min säng, förevigt. Jag orkar verkligen inte längre, jag behöver sova!! Är det ingen som förstår?
Kom precis hem ifrån stallet efter att ha suttit och haft teori om skänkelvikningar. Och framdelsvändningar. Intressant faktiskt, filmer från 80-talet är inte så pjåkiga. Men problemet är att det ser ut som en baggis när typ Kyra Kyrklund visar hur man gör (dressyrryttare), men när man själv ska få till den perfekta vändningen så....ser det inte riktigt likadant ut haha! Menmen, övningen ger färdighet antar jag.



Glad tjej att efter en halvtimme äntligen lyckats fånga häst-skrället!






-


Du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst
Jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst
Med dig på andra sidan jorden får tid till ingenting
Medan natten faller blå, kalla skuggor här omkring
Vi skulle klara vad som helst
Vi skulle aldrig säga nej
Och vad du anförtror åt mig,
ska jag anförtro åt dig
En storm på väg i natt, rannsaka och bekänn
Guds son ska komma nedstigen från himmelen igen
Du ska stå naken framför sannigen och jordens alla kval
Han ska pröva din styrka, han ska testa din moral
Vi ska stå tysta framför skälet, där sommaren tar slut
Som tonårsbarn på hemväg efter gårdagens debut
Nu skulle inget bli som förr, vi var i en annan division
Vi kunde höra höstens mörka vatten brusa under bron
Vi skulle klara vad som helst
Vi skulle aldrig säga nej
Och vad du anförtror åt mig,
ska jag anförtro åt dig
Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt
Och du berätta att du saknat mig i natt, det gör jag med
Det är så tyst nerifrån gatan som det aldrig annars är
Det är som om natten här har sett allting och stilla sjunger med
En elegi för alla sorger den där hösten handla om
För en mor som sjukna in, för ett barn som aldrig kom
För skuggan över gårn där solen aldrig lyste in
För en ork som aldrig fanns, du sakna min, jag sakna din
För en tystnad mellan väggarna som skar genom cement
Två ögonpar i tomhet från september till advent
För en man som gick till jobbet som om inget hade hänt
För en kvinna som sa "allting är förstört, allt är bränt"
En elegi för alla vägar som vi inte vandrat än
För en tid som bara går och aldrig kommer igen
Vi skulle klara vad som helst
Vi skulle aldrig säga nej
Och vad du anförtror åt mig,
ska jag anförtro åt dig






Up and go!


Nu är jag frisk igen! Hipp hurra! Jag lovar att aldrig, någonsin nämna min hals igen, aldrig. Den var förjävlig, men hur roligt är det att läsa om egentligen?? 
Idag har det inte hänt någonting, inte ett smack. Men igår hände det desto mer, min teatergrupp och jag var på föreställningen Amadeus! Den var riktigt bra, men väldigt dyster...? Jättesorlig faktiskt...Stackars Mozart. Hupmf, jaja, annars hände det ingenting. Igen.
Visst var det här mycket roligare att läsa om än min hals? Jag visste väl det. Not.











Sjuk tillsammans med spöket mitt


Sitter här inlindad i mitt gosiga täcke och gäspar. Bestämde att vara hemma idag, halsen har ju som sagt krånglat hela veckan men jag har inte känt att jag kunnat vara hemma förrän idag. Så idag ska jag äntligen få krypa ner i soffan och gotta mig framför filmen 300. Inte sett den, så hoppas den duger!

Men innan jag försvinner måste jag få berätta en creepy händelse för er som inträffade inatt. Eeerhm:
Inatt så vaknade mamma och pappa av en hög smäll som kom från undervåningen. Pappa gick ner och kollade vad det var, men sa att det bara var sångboken som hade ramlat ned och låg uppfälld framför pianot. Men då sa mamma att hon hade lagt den uppepå pianot igår, så den kan inte ha ramlat ner. Katten var inte inne, så han är oskyldig.
Frågan är alltså: Hur kunde boken ha ramlat ner??

Ska erkänna att jag är lite skraj. Eller okej, inte lite. Ganska mycket. Men får väl hoppas att spöket sover på dagen, för jag vill vara ifred.















Come and turn things round."


Hej alla fina! Visst är hösten underbar?
Själv kom jag precis in från en blåsig ridtur och jag måste få säga att det inte finns någor bättre än att galoppera genom alla höstlöv. Det går fort, solen skiner och sen går det ännu fortare. Älskar't!
Och vet ni vad? Jag har fortfarande jätteont i halsen. Värre faktiskt. Bara att ta fram anteckningsboken och notera guys.




Lite gulligull Matilda och jag hade med hästarna igår!






Genom allt och ingenting


När jag var ute förut så upptäckte jag min syster liggande på mage bland höstlöven, med min kamera i högsta hugg...Jag bad om att få se bilderna hon tagit, och jag tror minsann att foto-generna har gått i arv. Bilderna nedan är ett tillräckligt bevis, eller vad tycker ni?







Av: Matilda F.Gustavson


Stolt storasyster!







Klippt & skuret


Ingen rolig dag idag inte! Jag är lite halvdan tack vare min hals och idag var det en sån där dag då jag bara ville hem. Ni vet, till sängen. Eller soffan. Eller till alla filmer som man så gärna vill se men aldrig hinner.
Ungefär så.
Efter skolan iallafall så följde jag med Cajsa till Myrorna en sväng och kollade efter lite fynd-plagg. Hittade inget tyvärr, måste spara mina pengar (min drömjacka..fjällräven...DYR)
 Men det var här som min dag började att jäklas med mig på riktigt, eller rättare sagt...TÅGHEL***ET var försenat 40 minuter. !! Gissa om det blev sura miner...Aaargh!
Men hem kom jag tillslut, åt mat och drack te innan jag drog iväg till min frisör. Så äntligen känns mitt hår som nytt igen, inget slitet eller tovigt! thankgodforthat.









walking with all people'


Jag måste först få lätta på mitt hjärta: Jag älskar min teatergrupp. De människor som jag träffar där är alla små guldklimpar! Ni gör mina veckor så mycket bättre♥ WEHOO på det!
Just nu sitter jag och dunkar musik i öronen och väntar på ett samtal från min bästaste Emma, inte alls fel!♥♥ Och jag förstår mig inte på livet ibland, idag taggar jag livet igen...Fast halsen är helt uppe i det blå. Galet, minst sagt!







Come and let me taste your candy-lips~


Hej, idag älskar jag inte livet lika mycket som igår!
Tror jag håller på att bli sjuk, halsen har fått för sig att inte sammarbeta med mig längre...Men jag ska allt få den på andra tankar genom massvis av honungsvatten och halstabletter! Dagen idag har för övrigt varit en dag som vi kan glömma så snart som möjligt...Inget positivt. Men imorgon är det iallafall teater, det bästa på hela veckan!♥ 

Nu ska jag gå upp och rulla runt bland mina mjuka kuddar och drömma om bättre tider.
Andreas Johnson – Buzzin' - Original Version- låten som ger mig kraft att orka just nu!




To a place I tought I never find,







Äntligen har jag fått krypit runt bland blött gräs och smuts för att ta årets första höst-bilder! Fler kommer kanske i veckan, om jag hittar något fint löv eller träd vill säga...





 



I wanna dance with somebody like you-"


Älskar livet!
Igår fyllde syster år, vilket betydde att jag åt tårta typ 3 gånger mer än alla andra. På kvällen såg vi "Water For Elephants" - ny favoritfilm att lägga till i samlingen!♥
Idag har jag sovit till tolv, ätit vattenmelon till frukost och ska nu ut till hösten.
Ingenting kan bli bättre!



Läs boken eller se filmen, de är fantastiskt bra!





Matilda 14 år♥


Idag är det varken min eller din dag.
Idag är det min systers dag, den finaste på jorden.

Matilda är fantastisk och jag har inte förskönat sanningen. Inte ett dugg. Hon är min och jag hennes, alltid och förevigt. Det finns ingen som hon och livet utan henne skulle inte vara något liv. För hon ger mig det där lilla "extra", en krydda som mitt liv inte skulle klara sig utan.
Hon är min allra bästa vän, alltid där med råd eller med dåliga kommentarer.
Och vet ni en sak?
Systrar håller ihop.
Alltid♥







Jag kommer alltid älska dig.




Haha sorry guys...


Jag måste sluta ge er falska löften, nu är klockan redan läggdags och jag sitter här som ett jäkla kryss, helt utan blogglust...Och jag som lovade att skriva ett finfint inlägg idag! Ajaaa, ni får nöja er med ett lite halvdant ikväll också.
Den här tisdagen har varit ovanligt seg, jag har gått i något som kan liknas med sömn-koma hela dagen. Gäspat minst 20 gånger och somnat lite varstans har det känns som! Efter skolan åkte pappa och jag in för att shoppa lite hemligheter tills på lördag, då en liten syster till mig fyller år. Spännande värre.
Nu avslutar jag väl det här inlägget med att säga att min säng väntar, som vanligt. För ingeting går upp mot lite äkta skönhetssömn!








"jag saknar dig mindre och mindre-








I will

Jag lovar att blogga mer imorgon, ska ta tag i det här igen! Men nu väntar sängen efter en dag på gymmet, i skolan och på hästryggen. Hej träningsvärk. Ska snart gå ut och fota hösten, så då får ni njuta av lite färska och fina bilder också, inte helt fel va?


En gammal goding som får duga så länge!




RSS 2.0