Sweetness is a thing that's hard to find-


Hejhopp på er!
Jag är precis hemkommen från min fina vän Emelie och en hel natt med SATC. Det var väldigt mysigt! Den tjejen är alltför bra, puss på dig bror. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, antingen blir det en sväng till Örebro eller så väntar sängen på mig. Vilket låter mest roligt??

Nu ska jag iallafall dunsa ner i soffan och ta en tupplur, och kanske kommer jag att drömma om New York, skor och en o annan SATC-fest.


En gammal goding





Plums i vattnet


Idag har jag  ä n t l i g e n  badat på riktigt för första gången iår! Vädret visade som sagt sin bästa sida idag, så familjen och jag åkte iväg till Harge och gassade i solen. Vattnet var inte så kallt som jag trodde, utan väldigt svalkande och skönt i värmen. Imorgon drar vi till Unden istället, vädret sägs ju hålla i sig i ett par dagar nu *HAPPYFACE* 

Nu väntar en lång och varm dusch tillsammans med hårinpackning, innan jag däckar i soffan med min fina bok. Och jag längtar tills imorgon då jag får träffa min Emelie och ha tjejkväll! och när det gäller oss så betyder tjejkväll inget mindre än SATC♥♥







Aldrig älska dig igen"


Dagarna har bara flygit förbi, och tyvärr (jag är faktiskt ledsen) så har bloggen kommit i kläm. Förlåt för det hörrni.

Jag har iallafall varit i Gränna idag och käka en hög med polkagrisar, ätit mat vid vattnet och njutit av en riktigt god glass som nästan, men bara nästan, kan mäta sig med Ben&Jerry's! En riktigt fin dag tillsammans med familjen.
Imorgon kanske Örebro väntar, om inte vädret visar sin bästa sida, för då vänat defenitivt stranden istället och årets "riktiga badstund"! Vet inte riktigt vilket jag hoppas på...Svårtsvårt. 
Idag klirrade det även till i min egna lilla kassa, mitt allra första lönebesked kom! Stoltare kan man inte vara, hihi.

  




...



New in bby


Igår spenderades hela långa dagen inne i Örebro tillsammans med bästa Emma, gud vad jag har saknat henne. Vi shoppade, fikade och hade det helt enkelt väldigt bra.
Idag ska jag ut och springa, tänkte att jag skulle testa att löpa runt våran "stora runda" idag, för att checka hur benen beter sig. Annars ska jag läsa, städa och på kvällskvisten kommer Emma hit för en riktig filmkväll! Resten av familjen ska nämligen på Harry Potter så jag har hela huset för mig själv...HIHI.

Men detta är vad som följde med hem efter Örebro:


En helt underbar vinröd kofta från HM, mjukis-shorts, en grå collegetröja
och till sist Lars Winnerbäck "Vatten under broarna".


En ny parfym som luktar helt otroligt gott, helt klart en ny älskling!



Kram på er!





Back on track!


Tjoooo på er! Nu har jag kommit hem från några helt underbara dagar på västkusten och Göteborg. Vi hade jättetur med vädret på Orust, solsken och böljade havsvågor! Och fast det var omänskligt kallt i vattnet så blev det ett uppfriskande morgondopp sista dagen. Galning? Joo, kanske det.
I Göteborg var det också fintfint väder när vi kom dit, men när vi skulle ge oss av till Liseberg nästa dag så spöregnade det, konstant nästan. Hela dagen. Menmen, det var inga som helst köer så syster och jag sprang runt och åkte så mycket som möjligt ändå! Tyvärr ingen Atmosfear, jag som är lite skraj för höjder skulle ha tuppat av.
Shopping hann vi såklart också med, och detta är vad jag fick med mig hem:


Två finfina böcker från Akademiska Bokhandeln.


Ett litet set med örhängen från Topshop.


Ett riktigt fint sommarlinne, även det från Topshop.


Och tillsist, mina nya älsklingar från Fred Perry.



Puss från mig!




Semester-time


Det kommer att bli ett litet semester-uppehåll nu i tre, fyra dagar, åker nämligen till västkusten och Göteborg imorgon! Så nu längtar jag efter havet, salta vindar, Liseberg och storstadsshopping...mmmhm.

Så ha det så gött tills vi ses igen! 



Och NEJ, jag ska inte, absolut inte åka Atmosfear. För jag vill väl inte dö heller??


Kraaam!


 

Harry Potter and the deathly hallows part 2


Igår fick jag äntligen uppleva det efterlängtade och även fruktade slutet av Harry Potter, en vän som jag för evigt kommer att sakna.
Jag hade skyhöga förväntningar, för om dom misslyckas med slutet, så har dom misslyckats med allt. Jag hade sett trailern om och om igen, varje gång med andan i halsen och gåshud som spred sig över hela kroppen. Jag hoppades innerligt och av hela mitt hjärta att filmen skulle göra boken rättvisa, för det får helt enkelt inte bli en film som är "helt okej". Den måste vara perfekt.
Och visst lyckades dom.

Filmen är den bästa bio-upplevelse jag någonsin har upplevt, att beskriva den med ord är knappt möjligt. Att få vara med om en världspremiär av det här slaget var verkligen stort, och man kunde känna hur hela biosalongen vibrerade av spänning och förväntan. I samma stund som jag tog på mig mina 3D-glasögon försvann jag omedelbart in i en värld fylld av mörker, och en känsla av upprymdhet fyllde min kropp. Genom hela filmen byggdes slut-striden upp, tills den exploderade och tog hela publiken med häpnad. 
Tårarna rann tyst och sakta ned för mina kinder vid ett flertal tillfällen, och jag gjorde ingenting för att dölja dem.
Detta är världens bästa historia, och precis som tårarna så döljer jag inte min kärlek till världens mest omtyckte trollkarl: Harry Potter.












 

Harry Potter premiär!


Nu sitter jag och och taggar för fullt tills ikväll! Jag kan inte förstå att det är sista filmen, att allt tar slut, bara sådär...Men det kommer att bli hur bra som helst, och FAN ASSÅ: Harry Potter, jag älskar dig♥
Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite innan jag drar till Martin och vidare mot the eeeeeend!








Just chillin'





Såhär ser min måndag ut, inte helt fel va?? Jag har köpt på mig massa av nya, härliga pockets som bara väntar på att bli utlästa! I love you books♥♥












Helt slut.


Vi har varit barnvakt nu i 2 dagar, småkusinerna har sovit över sen igår och idag så spenderades heeeela dagen uppe i parken. Det var någon slags familjedag där, ni vet, hoppborg, ponnyridning, fiskedamm... Så jag är helt utpumpad. Tack och lov så hoppas jag det dröjer innan jag själv skaffar barn...Det finns ingen broms på dom! Hela tiden ska det lekas eller springas runt, jag förstår inte hur de egenltigen orkar. Men jag älskar dom. 

Nu väntar tv-soffan♥






Äntligen är det över


Mitt eviga tjat om mitt alltför roliga sommarjobb tar slut idag, för nu är jag FRI!! Inga fler blåsor i händerna, inget mer gräs och framför allt inga fler tidiga morgonar. Nu är det äntligen sommarlov, och inget kan bli mycket bättre!♥
Nu ska jag krypa upp i sängen igen och begrava mig bland kuddar och täcken, kanske somnar jag en stund också. Livet, puss på dig!

Lars Winnerbäck – Hjärter Dams sista sång





Fever fever


Idag fick vi sluta göööörtidigt från jobbet, jobbade sammanlagt två timmar med att rensa ogräs! Inte det roligaste, men nu är jag hemma och ska äta lite lunch.
Jag är ensam hemma heeeela dagen och heeeeela kvällen idag också, så om någon vill hitta på något så slå en pling!


Jag saknar er 9D, ibland så mycket att det värker!





The botten is nådd"


För det första: Jag tror Timbuktu har tagit över min spotifylista...Är det bra eller ej? Det är iallafall göööörbraaa.

Nu har pappa och jag precis sett klart "The A-TEAM", och den var riktigt, riktigt bra! Jag älskar action när den är som bäst. Min kära pappa och jag är förresten för oss själva ända fram till fredag, för lillasyster och mamma har åkt upp till Askersund på en liten mini-semester...Utan oss. Men vi klarar oss, frysen är ju fylld av gó glass och vädret ser ut att bli bra! Så ingen nöd på oss inte.

Haha, nu sitter jag och gäspar, så sängen kallar väl på mig. Imorgon är det nästsista jobb-dagen, sen ska jag slå sönder min väckarklocka! I can't wait.


¨¨¨¨¨¨
















Livet leker!










Hard work work..........Kill me.


Nu har jag precis kommit hem från jobbet, det känns så GALET SKÖNT att det är min sista vecka, helt fucking underbart! (om man får säga så hehe) Det har varit en tortyr att fått gå upp klockan sju varje morgon i tre veckor, men jag är very happy att jag har jobbat klart efter den här veckan. För då har jag hela långa sommaren framför mig, UTAN något mer jobb! Det kan inte vara mer än guld.

Ute i hagen väntar nu köttbullen på mig, vi ska nämligen ut på en riktig fettbrännar-runda...Få se om jag får in henne, annars får jag springa runt och jaga henne och också bränna lite fett. Och det orkar jag inteeeeee.


Bullen..puss pårej.





Kraaam!




It's time to run, ruuuun


Det blir ett litet snabbt inlägg nu innan jag ska upp och städa och plocka!
Dagen började imorse av att jag vaknade av att det surrade runt mitt ansikte, så jag slog upp ögonen och upptäckte att det var en geting som hade satt sig på min kudde. Panikslaget slängde jag mig ur sängen och flydde ut i badrummet...Hehe. Är man feg så är man.
 
Annars har det inte hänt någonting, jag har bara suttit i soffan hela dagen och läst. Och snart ska jag och moster ut och springa, och jag har gett mig fan på att mina ben ska hålla den här gången. Inga mer äckliga benhinnor som strular, tack!




Timbuktu – Resten av ditt liv - kunde inte sagt det bättre själv!




Myspys


Snart åker jag iväg till Emelie på tjejmiddag och lite firande sen hon fyllde 16 år, ska bli supertrevligt!
Annars är jag fortfarande lite förkyld, hostar som ett monster och snyter mig var tredje sekund...Och om jag ska klaga lite mer så är det för vamt ute. Äckligt kvavt är vad det är.

Men nu är det dags att snöra på sig conversen!





Ha en bra kväll allihop!




Solen kom från ingenstans-














RSS 2.0