Eclipse♥


Hej på alla :D
Idag har jag och Emma varit på Eclipse! ♥♥ Filmen var som väntat helt underbar, fantastisk och mystisk, precis som jag hade väntat mig, thihi! och man kan ju inte direkt klaga på ögon-godiset som Taylor och Rob bjuder på, mmhm! ♥ Så snygga, båda två faktiskt...Själv har jag alltid tyckt att Rob är utan tvekan snyggast, men i denna film så insåg jag för första gången också hur Taylor ser ut...very nice♥ Filmen innehöll det mesta som boken berättar om, och de hade lyckats skapa stämmningen och mystiken precis lika bra som i de andra två filmerna, enligt mo'i :D

Träffade Emma också såklart, som jag saknat väldigt mycket! Så det var jättehärligt att få träffa den människan och bara babbla på om allt, som vanligt♥

Nej, nu kanske det är dags att sova? Ska upp med tuppen imorgon på en ridtur med moster, så här gäller det att vara pigg!







It all begin with a choice"




Sol och moppekörning!


Tjoohooo! ♥
Idag har det varit en låååång dag, känns det som. Eller så är det bara jag som är otroligt morgon-trött, haha. Den började med att jag gick upp klockan halv sju, hör ni hur förskräckligt det låter? Halv sju...urk. Menmen, det var värt det, för jag skulle nämligen iväg och köra moppe i hallsberg. Det gick helt okej, så imorgon kör jag för sista gången, sen gäller det att klara provet... Sen, ooohoo, jaa sen, så smäller det! WIIIIHOO! ♥♥♥

Efter det så slappade vi lite hemma, familjen och jag. Sen åkte vi ner till Bäcksjön tillsammans med moster och kusinerna och badade och hade det skönt i solen och i vattnet. Men jag är fortfarande lite krasslig, så jag vågade inte bada alldeles hysteriskt, utan tog det sisådär lagom lungt, haha.

Nu ska jag nog gå ut i trädgården en stund :)







 

Kram.



 

Sjukling inne i Örebro


Hejsan alla friska och krya, vilket jag hoppas ni är! ♥
Idag har jag och lillasyster strosat runt hela dagen inne i Örebro. Hittade massor av fina, underbara kläder och saker som jag kände att jag bara måste ha, men plånboken gapade stooort nej, men 2 saker köpte jag iaf:

- En tröja på Monki. De har rea där nu, vilket var väldigt lyckat för mina pengar, haha. En somrig och skön tröja för bara 75 kr, me like!



- Ett helt underbart armband, som jag direkt fastnade för♥ Det påminnde mig om en film som jag tycker är fantastiskt bra, nämligen P.S I love you. Det ser så irländskt ut, och filmen utspelar sig i New York/ Irland, så jag som är helt frälst i de engelska öarna gick ju såklart bananas inne i affären, thihi!




Men jag mår inte speciellt bra, om jag ska erkänna. Är helt genom förkyld, vilket inte är så poppis nu på sommaren enligt mig... Så dagen inne i Örebro spenderades tillsammans med solsken även med huvudvärk och täppt näsa. Så nu ska jag friskna till, för på onsdag är det Eclipse som gäller!

Hugs & kisses



Beroende?


Hejhej på alla i sommarvärmen!
Jag vet, jag sa i mitt förra inlägg att jag inte skulle blogga på ett tag, men nu har jag insett att jag inte klarar av att hålla det, haha. Jag tror att jag håller på att bli beroende av att blogga och av facebook...?

I fredags var det äntligen dags för den svenska midsommaren. Jag började med att rida ut en sväng med moster på morgonen, men det går knappt att njuta något p.g.a alla jäkla bromsar och flugor -.- DÖD ÅT DOM!
Sen så åkte mamma, jag och tildus iväg till mormor och morfar och åt sommar lunch med jordgubbstårta♥
Efter det åkte vi iväg till hembygdsgården och minglade lite, dansade runt stången och fikade med släkten. På kvällen dukade vi fint hemma i trädgården och väntade på pappa som skulle komma hem från Ryssland, och när han kom så grillade vi och bara myste hela familjen.

Men sååååklart. Jag är just nu Miss Sick. Jag hostar och halsen värker och min näsa, jaaa. Den rinner. Så just nu är jag inte på topphumör, fast det fina vädret... Men jag tror att en dusch skulle pigga upp en aning.

Bye!





Allt och ingenting


Allt är bra.
Men livet kallar och jag måste leva det nu på sommaren, så bloggandet kommer få ta semester, det kanske ploppar upp något då och då, men förvänta er inget speciellt.

Ha det bra, njut nu av sommaren! ♥















"Där kärleken finns, där möts vi♥


SOMMARLOV♥


Ojoj. Detta ser inte bra ut, har inte bloggat på typ...Oooj. Länge.

Nu är det iaf sommarlov, vilket är helt underbart och otroligt. Åttan har gått som ett pistolskott, bara svischat förbi mig! Men nu är grunden för mina slutbetyg lagda, och att försöka att ställa om hjärnan till siesta är svårare än man tror, iallafall för mig... Jag känner att jag fortfarande är kvar i min "planeringshjärna", men det börjar att bli bättre, för jag har ingen koll på vilken dag det är, och det måste vara ett bra tecken på sommarlov! Åttan har även varit lite...rörig. Mycket som har snurrat och fallit, men även mycket som har blivit fantastiskt och bättre :D

Lovet har än så länge börjat med att lillasyster och jag har varit och sovit i Askersund hos mormor och morfar, vilket var mys på hööög nivå! Vi bakade, såg på film, åt glass vid hamnen och såklart så spelade vi Bingolotto! Vem missar det liksom? Det var första gången jag gjorde det, och jag var jääätte nära på att vinna en bil! Fatta om jag skulle ha gjort det, en egen bil...Wow.

Efter det har jag inte gjort något speciellt, bara slappat tillsammans med familjen. Som igår spelade vi minigolf i Gustavsvik, jag trodde att jag skulle vinna, men jag kom trea. Surt värre. Sen har vi spelat ett spel idag tillsammans, och jag kom trea, igen. Detta spel spelar vi varje sommar, det är som en tradition ungefär.

Nu ska jag gå ut och ha det gött i kvällsolen en stund, det kanske blir en ridtur senare ikväll också. Hoppas på det!

Chiaaaoooo!♥


Jag har faktiskt badat, tre gånger i sommar! Denna bild är som ett litet
bevis...Men jag vet, det är bara min fot, men ändå.







Trött, trött och åter...TRÖTT.


Gääsp. Jag måste bara få klaga lite, men jag är helt slut! Har ingen aning varför, vi fick sluta tidigt idag, inget jobbigt i skolan direkt, men fast det är jag väääldigt seg. Jag tror att det kan vara detta konstiga kvava väder, jag brukar känna mig såhär då, tjock i huvudet och allmänt irriterad på ungefär allt. Trevligt, trevligt.
 
Och snart, snart är det sommarlov. Bara en dag kvar nu, och den spenderar jag hemma, HAH! suck on thaaat. Vi är nämligen komplediga imorgon, vilket ska bli väldigt skönt.
Men såklart ska jag in till Hallsberg ändå för att köra manöverkörning på Trafikskolan! Jag är lite nervös känner jag nu...Ojoj, undrar hur det kommer gå. Tänk om jag failar, då kanske jag inte får ta något körkort alls...Usch, hemsk tanke.

Nu ska jag gå upp och spela lite gitarr, ska försöka att lära mig en låt som inte alls vill, lycka till?


Förlåt, jag är fortfarande helt inne i detta band sen i lördags.. <3

Puss.




GREEN DAY-ULLEVI 2010♥


Nu har jag sovit ut tillräckligt för att äntligen berätta om konserten som ägde rum i lördags♥

Allt började på fredagen, då jag sov över hos Emma för att vi tillsammans skulle kunna tagga och allmänt ladda oss till konserten. Vi grillade, hoppade studsmatta och skrattade, innan vi tillslut somnade, utmattade och förväntningsfulla!
På lördag morgon, då allt skulle äga rum, vaknade vi trötta men taggade till tusen, åt frukost och började att försöka välja kläder...Vilket inte var det lättaste, haha. Så i kanske 2 timmar eller något så sminkade vi oss, duschade, klädde på oss och fixade håret och dunkade Green Day, såklart.
Vid ungefär klockan tolv var det dags att åka, så vi klämde in oss i bilen med många Green Day skivor, solglasögon och ett toppenhumör! Bilresan finns det inte så mycket att skriva om, det vi gjorde var att sova och lyssna på musik, och jag försökte lära mig några texter, vilket inte gick så bra.
Vi stannade i Skara på Mac Donald's för att käka glass i det fantastiska vädret, sen brummade vi iväg igen. Efter kanske 2 timmar var vi framme i Götebooooorg! Åååh, då var vi taggade! Efter att Emmas pappa hade parkerat så gick vi och åt på Donkan, igen. Vi kom fram till Göteborg vid ungefär kl.16.00 tror jag, kanske lite senare, och insläppet till konserten skulle ske vid ungefär klockan sex tror jag. Så vi åt våran sena lunch, sen så gick vi till arenan, Ullevi. Och jag säger bara, jäklar vad stort det stället är!! Det fyller 63.000 pers, så ni fattar hur gigantiskt det är, helt otroligt. Vi ställde oss sedan i kön, som redan var en bra bit, det var folk överallt! Såklart passade jag på att köpa en grymt snygg T-shirt som jag slängde på mig, bara för att passa in ännu mer, och för att jag vill ha ett minne av den här amazing kvällen.
Efter köandet så kom vi in på planen, där vi hade biljetter till. Vi ställde oss direkt så vi såg ganska bra. Tyvärr kom vi inte enda fram till första sektionen, men där vi stog såg man bra också.

Klockan halv åtta började förbanden, som var Johnossi och Joan Jett and the Blackhearts. Dom var väl bra, men jag väntade bara så in i norden på att Green Day skulle komma och äga secnen, så jag lyssnade nog inte så mycket, haha. Men äntligen, efter en lång väntan kom dom, helt underbara, ut i solnedgången och fullkomligt ägde allt och alla!♥ I två en en halv timme hoppade jag och gick bananas, skrek med i låtarna och njöt, njöt som fan. Stämmnigen var helt obeskrivlig, pulsen i Ullevi dunkade för allt och ingenting.

"Green Day, I fucking love you!








P.S. Det är tyvärr inte jag som tagit bilderna, de är hämtade från internet D.S.

Kram.


♥ Green Day!! ♥


5/6 2010 ♥

Ullevi-Göteborg-Sverige-Världen-Rymden-Universum



Jag kommer såklart att skriva om konserten efteråt, som nog blir på söndag eller måndag, beror på om jag sover då eller inte, haha.






Well you can cut a rug,

Watching you is the only drug I need
So gangster, I'm so thug
You're the only one I dreaming of you see
I can be myself now finally
In fact, there's nothing I can't be
I want the world to see you'll be with me






Örebro!


Den här underbara dagen har spenderats inne i Örebro med Emma♥  Först var i skolan mellan kl.08.00-kl.10.00 och tränade med kören, innan vi tog tåget och drog iväg i den fantastiska sommarvärmen till Örebro. Målet var att hitta en klänning och skor till Emma, kjol och bikini till mig och att äta jordgubbar i Stadsparken. Vi lyckades med två av målen, plus att vi hittade några andra små saker, thihi. Jag hittade världens finaste kjol på Monki och jordgubbar fanns det att köpa överallt. En helt klart guld-dag, med skratt och sommar♥

Bilder på kjolen kanske kommer senare ikväll, men nu ska jag snart ut och springa med mamma.

Kram!


RSS 2.0