Dumt av mig-


Ajajaj, jag skulle egentligen inte ha blogg, glömmer alltid bort att blogga. Eller nu ljög jag...jag skiter i att blogga! Men har pretty much i skolan just nu, så då får datorn vänta några dagar. Så äre.
Just nu sitter jag här, lagom trött efter en ansiktbehandling som jag fått av mamma. Hur underbart som helst, och vardagen får genast lite extra guldkant! Ska däcka i sängen vilken minut som helst, för än är inte veckan slut. Måste överleva två dagar till. Tvååå lååånga daaaagar!




Fina godnatt-bilder! Och jag är bara blank i fejjan av avokado-olja,
ingenting annat. Så ni inte misstänker svett eller något liknande.





when we were alone-


Sitter här nu på kvällskvisten, inbäddad i massor av filtar och fryser som en eskimo. Min näsa är iskall, vilket alltså betyder att det inte är speciellt varmt...! Och hur värmer man sin näsa bäst?? 
Idag har jag som sagt träffat Emelie, en av dom bästa människorna på jorden. Jag är så glad att jag har dig, min bror! Jag har helt enkelt två av världens finaste vänner, lyckost som jag är. Så Emma & Emelie, jag älskar er!

Nu ska jag krypa ner i min soffa igen tillsammans med min käre bok, som såklaaart (?) är Harry Potter. Jag älskar honom också förresten, om vi nu ändå ska kärleksförklara varandra. Och Lars Winnerbäck. Ujujuj, det finns många fina människor i min närhet!








Berätta hur du gör"


Idag ska jag äntligen få träffa min fina vän Emelie, det var en evighet sen vi sågs. Usch, jag har saknat henne så! Så det är alltså det som står på listan idag, och att plugga...Men jag fattar tyvärr ingenting av matten, så det får vänta.
Nu ska jag göra något vettigt av min tid medan jag väntar. Kanske ska diska??

Lars Winnerbäck – Berätta hur du gör - Jag älskar dig Winnerbäck, en av dina finaste låtar helt klart!



Late in the night, when it turns to dark"


Sitter här ensam i mitt stora, mörka hus klockan halv tolv på natten...Känns inte riktigt mysigt faktiskt, för jag såg nyss på en fruktansvärt dålig vampyrfilm och får för mig att dom ska komma krypande genom mina fönster...Uuuuh. Så jag ska nu springa snabbt som fan uppför trappen och tryggt krypa under mitt täcke. För under mitt täcke är det alltid tryggt!







Filmmusik i öronen så går allt vägen


Håller med min rubrik, testa att plugga med något riktigt grymt soundtrack från eran favoritfilm i öronen, det fungerar super! Iallafall för mig, för då slipper man tänka på sångtexter och allt sånt, för nu gäller bara alla fina instrumental! Så nu väntar mitt engelska-tal och matteboken på mig. Ska se till att slå på något riktigt tungt...Typ Harry Potter- The deathly hallows part II, då snackar vi görfin musik!





Ha det fint!





The view


Okej, dags att komma tillbaka efter en vecka off från bloggen! Jag har haft otroligt mycket att göra, många timmar framför datorn för att skriva skolarbeten och många timmar i skolan har det blivit. Allt för att göra mig ännu smartare!
Men nu är det dags igen att blogga, bara för att göra livet änu bättre än vad det redan är. (INTE ironi!) Nu ska jag slänga mig i duschen, läsa Potter och drömma om att jag är med i en skattjakt som slänger sig fram i djungeln och letar efter diamater stora som...mango.
Ääh, så kan det gå när man är galen. Men erkänn att det skulle vara en grym dröm?



Ska äntligen få träffa mina fina och underbaraste vänner i helgen, jag har saknat dom
gaaaaalet mycket!





Shit, not again-


Aaa, tyvärr har jag kommit in i ännu en period som är skittråkig. Allt bara suger och ingenting fungerar, jag själv tycker att jag ser hemsk ut, och inte ens skolan känns rolig...Ni fattar, ellerhur? Inte så jävla roligt. Men tänkte bara berätta det, så får vi se när mina humörsvängningar "svänger" åt rätt håll igen. Hoppas inte på för mycket säger jag bara.


Boken som gäller just nu, ska vara utläst tills tisdag...
Älskar filmen, och boken är pretty good actually!




Myspys!♥


Sitter här med min kära och efterlängtade Emma! Ikväll ska vi se på film och ha det allmänt underbart.








Finelly!


ÄNTLIGEEEEN är det fredag imorgon, gud som jag har längtat! Äntligen kan jag få sova, äntligen kan jag få äta godis och äntligen kan jag få träffa min bästa vän Emma♥ Jag längtar!!

Ikväll har jag varit i Täby tillsammans med min moster för att kolla på en hoppträning, där en häst var med som hon funderar på att låna. Det var superkul, det är alltid roligt att se andra träna. Man lär sig då också! Och hästen var jättefin, en riktig sötnos. Men nu väntar sängen och mitt varma täcke, tror jag kommer att däcka på en gång... Äntligen!


Old pic,





"beside the sun, or just somewhere


Nu har jag landat här hemma efter en dag i skolan. Slutade kl.12.15 idag, så det blev en tidig hemgång, väldigt skönt. Nu har jag druckit upp min super-smoothie och smulat ner hela datorn med knäckebröd, så det är dags att gå ut till stallet. En riktig skogsgalopp väntar.


Färsk bild för en gångs skull! Tagen för ett par minuter sen.
Och jag har finaste stalltröjan, jag vet det.




Dance so good-


Jag har hittat ett bland årets bästa album, så jag måste bara få tipsa om det. Det är inte bra. Det är bättre!
Wakey!Wakey! – Almost Everything I Wish I'd Said The Last Time I Saw You



Idag har dagen varit bra, fikade med min saknade bror idag, Emelie♥ Hon är för fin den där tjejen. Imorgon väntar ännu en seg dag, onsdag...Men snart är det fredag, thankgod!
Nu väntar soffan och boken "P.S I love you"




I bet it's good


God morgon alla fina människor! ♥
Idag är det en väldigt bra dag, jag börjar inte förrän kl.13.15, och så är det varje måndag! Tänk, jag fick tillslut en guld-dag på mitt schema...De é gött.

Bloggade ifrån pappas mac-dator igår, men den ville inte riktigt samarbeta med mig, så det inlägget försvann precis när jag hade skrivit klart det...ARGH. Meeeen, det jag tänkte berätta var detta:
Igår så beställde pappa och jag biljetter till Stockholm International Horse Show den 25 november!!♥♥ 
Jag är så glad! För varje år brukar jag sitta som fastklistrad framför tv:n och följa den, men iår ska jag sitta där! I Globen! Det är galet. Så nu längtar jag sjukt mycket till november, årets tråkigaste månad. Men det HÄR kommer defenitivt lysa upp all snö och blask som kommer att finnas då, för jag kommer inte ens att märka av allt fult och grått. För jag ska sitta i Globen och se en fantastisk show nananananana.. 

Livet leker med andra ord.

!!


                         









Vi håller kvar-


Helgen har gått väldigt fort! Ena stunden är det fredag, nästa är det söndag eftermiddag...Jag har iallafall ridit idag, tog en riktig skogsgalopp och lät vinden vina snabbt förbi. Tror det inte finns något härligare. Nu ska jag hoppa i duschen och börja städa...En lagom trevlig söndag.
Och imorgon börjar jag inte förrän kl.13.30! ♥ Vi har det bästa schemat genom tiderna, helt galet.

Finaste julsången jag hittade alldeles nyss: Sarah McLachlan – Wintersong och jag vet, julsånger liksom...men shitthesame!










Life's a bitch. NOT


Vill bara berätta att mitt liv är perfekt just nu, och att jag inte kan må mycket bättre än så här! Det är verkligen efterlängtat, och jag hoppas att alla ni andra också har the time of your life! Om ni inte har det...Se till att ändra på det, allt annat skit är inte värt något i slutändan.
OHYEAH!



För fina blider egentligen för att visa upp, men...whatthefuck. Enjoy!





RSS 2.0