Blixtar och dunder-


Jag som inte brukar vara rädd för åskan måste nog inse att det inte längre är så. Jag är typ ganska så rädd. Och inte blir det bättre av att all ström går, jag är ensam hemma, huset knakar som om det ska gå sönder och att jag inte vågar slå på vattenkokaren för att göra te. Tror att den ska explodera av massa gnistor eller nåt. Så jag slår på den försiktigt och skyndar mig sedan en bit bort, utan att släppa den med blicken. Guess what happen? Ingeting. Den kokar klart, och jag vågar knappt ta i den. Jag tar i den, och jag dör inte. Men som sagt...Vattenkokare är inte farliga, faktiskt.





See ya!




Oh my


Kom precis på att jag har en blogg som man måste skriva lite regelbundet på...Haha.

Idag är det tisdag, och min skoldag har varit väldigt chill faktiskt! På morgonen hade vi en lektion, lite klassråd och lunch, sen så hade jag teater i ca 2,5 timme! ♥ Perfekt dag or what? Men ändå blir jag helt slut när jag kommer hem, har varit påväg att somna på tåget varje eftermiddag!
Jag kom in från stallet för en stund sedan också, har varit ute och fotat Sally som ska säljas. Och unghästar är inte direkt lätta att fota...Dom vill aldrig stå till, eller stå snyggt.





Puss på er!




I see the light guys!


Hejhej!
Förlåt för den dåliga uppdateringen, men att vara etta på gymnasiet suger verkligen musten ur mig haha! Är så galet trött på kvällarna när jag kommer hem, totalt och helt utpumpad och ett huvud som snurrar värre än en karusell. Men allt är så fruktansvärt kul! Min klass är awsome och min teatergrupp är bara fylld av sköna människor, hur bra är inte det? ♥ Och imorgon är det äntligen fredag, ljuset i tunneln. För även om den här veckan har varit super, så ska det bli otroligt skönt med helg! Då ska jag fira att jag överlevt min första vecka på Karro med min enda last här i livet: Ben&Jerry's♥♥♥♥

Nu väntar soffan, halleluja!



Trött tjej nu på kvällskvisten!



Have a nice life-





The great news


Mina fynd inför höstens kalla vindar, enjoy!




Mina älskade böcker som jag beställt från England. Ni ser att det är
Harry Potter jag talar om...Älskar't!


Höga midje-byxor i svart: Pieces


Vit kabel-stickad tröja: Cubus


Två tjocka koftor, en mönstrad och en enfärgad: Wear It


Underbar väska med guld-detaljer: Accent


Tygväska med text-tryck: Monki


Gigantisk tekopp med fint blom-mönster: Indiska



Byebye!







Första dagen- check!



Nu är äntligen den fruktade och samtidigt efterlängtade dagen över, nämligen första dagen på gymnasiet! Självklart var jag lika rädd som alla andra... Trodde tåget skulle krascha, att jag skulle gå vilse eller ramla i någon vattenpöl. Men no shit happend, och dagen har varit riktigt rolig! Jag längtar redan tills imorgon, och nästa dag, och nästa...Jag är galet nöjd med mina mentorer och klassen verkar vara helt okej, det känns som om allt bara kan bli bättre och bättre!
Men jag är nu helt slut i huvudet, massa namn snurrar runt och alla byggnader...Hahaha, ujuj. Men jag känner på mig att detta kan bli riktigt bra.


Fina staden Örebro, numera min studera-stad!



P.S
Bilder på mina shoppingfynd dyker upp ikväll, förlåt att det har dröjt... D.S




Shop til' you drop

Nu är jag hemma efter en riktig shopping-dag i Örebro tillsammans med Emelie! Vi hade det riktigt trevligt, och jag levde verkligen upp till min rubrik, jag hittade i princip saker hela tiden. Och köpte de flesta också därefter...Men nu är jag stolt ägare av den snyggaste skolväskan någonsin, den mysigaste tröjan, de guldigaste örhängerna och den chicaste tygväskan! Nu fattas endast ett par nya byxor, som jag hoppas hitta imorgon när *shopping-galning som jag är* ska in till Marieberg och njuta av ännu en inhandlar-dag tillsammans med Emma och familjen! Bilder får ni se imorgon.


Jag bloggar från pappas nya dator, därav finns det inga bilder. Sorry guys!




Kraaam!





Hemma igen woop woop!


Hej på er! Nu är jag äntligen hemma efter tre dagar i Askersund hos mormor och morfar. Tildus och jag myste och gottade oss där, vilket var otroligt skönt. Ikväll har jag också varit på teatern, vi hade en återträff och kollade på våran föreställning som vi hade spelat in tidigare i vår. Och det är verkligen jättekonstigt att se sig själv på film...Men filmen blev riktigt bra, och själv skrattar jag så mycket att tårarna bara sprutar. Underbart!

Imorgon åker jag och Emelie in till Örebro för en heldag där. I like it!


Kraam.




If he's too good to be true, he probaly is"


Har haft en super mysig kväll/natt tillsammans med Emelie och våran kära SATC-box. Vi har snart plöjt igenom alla sex säsonger, men än är det lite kvar! Nu ska jag ut och gå en snabbis, har isolerat mig i mitt hus alldeles för länge utan frisk luft. Sen är det bara att slänga på sig ridkläderna och dra iväg till ridningen som börjar idag. Trevlans!


Gammal hästbild från Segersjö.



Kram,







Vi ser ljuset i tunnelns slut -


Snart kommer min fina Emelie hit, vi ska ha ännu en SATC-kväll och mysa bland en massa kuddar & täcken! Inget fel alls. Dagen idag har fram till nu gått i 320/h ungefär, vi har haft besök i princip hela tiden, och nyss åkte alla gulliga kusiner hem. Så nu ska det bli skönt med en lugn och skön kväll tillsammans med Emelie!


Blåbärsbild från förra året, men tildus och jag plockade ju faktiskt för ett par dagar sedan...Så bilden passar alltså.



Kram på er!




It's no fun


Tror jag håller på att bli sjuk, eller så är jag det redan. Jag förstår inte varför jag ska bli det nu, igen! Magen känns som ballong och jag är på allmänt botten-humör. Inte alls roligt. Så nu väntar en kväll med Sagan om Ringen- Konungens Återkomst tillsammans med Matilda, så livet kanske har en liten guldkant ändå.


Men guldkanten blir större tack vare att dessa filmer är så
fruktansvärt bra på Blue-Ray. Jag lovar er, dom blir bara
ännu mer otroliga.



Cheers-



 

Gästblogg


Hejhej!

Detta är den omtalade, beundransvärda, underbara Matilda :) Alltså kära Melindas lillasyster ;)

jag tänkte bara kika in och säga heeeej, plus att säga att min syster är underbar, hon är rolig, omtänksamm, flummig, allvarlig, pratsam, blyg, värdefull och helt enkelt den bästa syster man kan ha!

 


Jag älskar dig av hela mitt hjärta Melinda Ingela Marika Gustavson


När detta var sagt ville jag också tipsa om att jag säljer mina fd dansskor, dom är tyvärr för små för mig :/
Dom är Rosa-svarta med delad sula, snurrvänliga men inte hala. Jag säljer dom För 300 kr.
Hör gärna av er om ni är intressearde: 0582-70182




Im just saying, dom här skorna är grymma! och använda ytterst få gånger.


Det var allt från mig, love~ Matilda

Well, I'm just saying'


Vaknade, satt vid tv:n, stekte pannkakor till frukost *vuxenpoäng klirrklirr*, käkade, läste tidning, solade på gräset, duschade, sjöng Sagan om Ringen-melodin högt i duschen, klädde på mig, sneglade på disken, satte mig vid datorn istället. What a day, ellerhur? Så nu sitter jag här och ska nog plocka lite disk, roligare kan man kanske ha det. Men för att få lite extra krydda på dagen så ska jag och Matilda ut och plocka blåbär senare, bara för att variera oss lite.


Beroendet just nu. Tildus och jag har spenderat de senaste kvällarna/nätterna med en massa hober, alver och orcher.



So long!







Ingen är bättre!


Idag har hela dagen spenderats inne i Örebro tillsammans med lillasyster, myspys. Tanken var att jag skulle hitta lite nya kläder, väska och lite annat smått och gott. Det slutade bara med smink. Och en så äcklig kaffe att jag höll på att spy mitt ute på gatan. Yes, jag tänkte vara lite tuff och vuxen när vi skulle ta en take-away från Bara Vara och ta någon slags kaffe. Det blev en frappucino, trodde det var gottigottgott för jag köpte en sådan i Paris och då var det NAMNAM. Fast då köpte jag en utan kaffe...Aja, DEN HÄR smakade bara iskallt kaffe utan socker och var bara rent ut sagt crap. Inga vuxenpoäng idag inte!

Sen åkte vi till Talangen för att heja på Emma, och visst vann hon! Hon vann! Stoltare bästavän får man leta efter. Sjukt bra var det, verkligen amazing. Men du är redan bäst Emma, det visste du väl? Så ett riktigt stort grattis till henne!


Snodde bilden från min vän Josefin, själv glömde jag kameran...AJAJ.



 

Kramkraaaam!










So strong


Hejhej. Kom inte hem från Örebro förrän runt halv åtta, efter att ha besökt Wadköping och Ikea. I stan hade vi det allmänt trevligt, fikade *jag fick en sockerchock, får det lite titt som tätt nu för tiden...Eller asgarv kan man också kalla det* och gick runt och strosade. På Ikea sedan hittade jag ett nytt gulligt påslakan och fyra stycken ramar som jag ska sätta in mina bästa foton i. Dom korten kommer förresten att vara till salu såsmåningom!

Nu ska jag krypa upp i soffan igen, och jag vet att jag tjatar om denna jä*la soffa hela tiden, men...Äkta kärlek rostar aldrig, ni vet.


Tyvärr krånglar datorn, så här får ni en gammal bild...



Puss!





the first cut is the deepest~


Jaha, regn idag också. Vilket betyder en ganska så nöjd Melinda som får mysa inomhus ännu en dag, hihi! Men soffan får faktiskt vänta ett par timmar till innan jag med glädje slänger mig ner i den, för just nu ska jag åka in till Örebro och spela minigolf. Eller gå på Ikea. Eller besöka Wadköping. Elleeeeer gå på bio. Vi får väl se när hela familjen kommer överens!



Finfina systrar!




Regn regn


God morgon. Jag blev väckt för mindre än en timme sedan av mamma, precis när jag drömde som bäst. Så jag hörde inte när hon tassade in, utan vaknade bara av att någon skaka om mig. Så jag skrek rakt ut, så rädd blev jag...Inte speciellt häftigt. Men nu har jag proppat i mig massvis av nybakta scouns till frukost, och ska nu springa upp till sängen och fortsätta min helt snea dröm. Tror den handlade om Harry Potter? Eller var det jag som var Harry Potter??


Mysbild tagen förra året.



Kraaam!







your life is just a choice,


Det slog mig nyss att det snart är dags igen. Att återgå till skolan, livet, allt. Jag vet inte om jag är redo, känner mig ärligt talat lite rädd. Men jag antar att alla känner såhär, vi små som ska börja gymnasiet. Själv ska jag ta in till storstaden Örebro, tack och lov. Det ska verkligen bli...spännande och se hur allt fungerar där. Och jag hoppas bara att jag också fungerar där.
Lite tankar om livet skadar inte, ellerhur?







Hihi


Kom hem från Emma för ett par timmar sedan, spenderade nämligen natten där efter Talangen. På tal om Talangen så var det väl helt okej. Blev tyvääääärr inget disco efteråt, det känns som om vi inte riktigt passar in där längre...Vi är helt enkelt för gamla och dammiga för alla 98:or. Too bad. Men nästa onsdag får alla komma och lyssna på Emma, för då är det hennes tur!

Nu ska jag begrava mig i soffan och läsa min wunderbara Sex and the City bok, den är really great actually♥



Veckans skratt: Grotesco – Bögarnas Fel



"feel alright-




Talangen-dags?


Tjoo och tje på er! Konstigt nog så började regna och åska för ett litet tag sedan, medan det bara för några timmar sedan var sol och värme...? Svenskt väder är obegripligt ibland. Idag åkte vi iväg till sjön och latade oss en stund, men sen började det som sagt att regna så vi fick packa ihop allt igen och bege oss hemåt.

Ikväll väntar troligen Talangen inne i Örebro tillsammans med Emma. Det ska bli väldigt trevligt, bara det inte regnar! Menmen, nu ska jag häva mig iväg på en cykeltur.


Gammal modell-bild



Byebye!





Emma Fredriksson Rapp


Idag fyller min allra bästa vän 16 stora och stolta år! ♥
Du betyder obeskrivligt mycket för mig, för om du skulle försvinna så skulle jag vara halv. Du är som en tvillingsyster jag aldrig haft, och sanningen är att jag aldrig vill förlora dig. Aldrig. Så Emma, tack för att finns i mitt liv, det är fantastiskt! Så se till att ha den bästa födelsedagen någonsin och ät mycket tårta.
Jag älskar dig vännen♥








Kram på dig!




Always love


Ojoj, bloggen har varit på torka ser jag...Inte bra. Men nu är jag här igen!
De senaste dagarna har varit lugna, har bara tagit allt sakta och varit uppe länge på kvällarna och vaknat sent på dagen. Riktigt sommarlov alltså. Idag har jag legat ute på gräsmattan hela dagen och läst, och just nu ska jag koka havregrynsgröt till mellanmål, namnam!

Fint: Nada Surf – Always Love


Puss på er!




RSS 2.0