Genom eld


Nu ska jag snart gå och lägga mig, fast jag egentligen inte ens är trött än..Men jag kommer nog att vara det imrgon bitti om jag inte dumpar i sängen snart. AJA.
Jag hade sovmorgon idag till kl.11.40, vilket var helt gudomligt. Det borde vara så varje dag fram till sommarlovet! Dagarna i skolan nu är väldigt lugna, ingenting händer och ingen orkar göra någonting, förutom att chilla. Och det är just det jag tänker göra tills vi slutar. Chilla tillsammans med min klass och ha det gött i sommarvärmen! ♥

Men nu ska jag nog sova ändå...Eller iallafall lägga mig i sängen.


Bild från Paris.


Ganska så bra låt, ju mer man lyssnar! Oskar Linnros – Genom eld



Puss.




PARIS♥9D

























Det blev en bildbomb, precis som jag lovade. Och ändå har har bara valt att visa upp en fjärdedel av alla bilder! Men detta var ett av mina bästa dagar hitills, ingeting slår Paris tillsammans med 9D. Det är sanningen♥





Allt går för fort


Heeeeejhej, det bli lite snabb-bloggning nu, innan jag ska kila upp och slänga på mig ridkläderna. Ikväll är det nämligen dags för hopplektion!
Dagen har varit vääääldigt lugn, för äntligen har lärarna förstått att det inte är någon idé att fortsätta att jobba. Så vi sitter och gör i princip INGENTING. Ovärt som tusan, men oerhört skönt♥ Och jag är även klar med allt för iår, det finns ingenting som ligger och väntar på mig längre! Det kallas frihet, jag är äntligen fri!


Just nu, innan jag kutar upp i trappen.
Och btw, lite bilder från Paris kommer ikväll!





Kraaaaaam






Dags för sängen


Nu ska jag hoppa i sängen tror jag, för lägger jag mig i soffan igen så somnar jag bums där...Och min säng är mycket skönare än soffan. Det blev ingen skräckfilm, utan en av mina favoriter, nämligen Sherlock Holmes! Så jag vann fighten över filmvalet, vilket känns ganska bra. Hihi.

Imorgon ska jag upp i tid, för då ska jag iväg med moster till Lockenkil (no idéa vart det ligger) och visa upp lilla Sally på treårstest, spännande spännande! Om ni inte fattade så är Sally en häst, ingen människa. Eeh.


Planet till Pariiiis!











Jippi!


Snart kommer det pluppa upp lite bilder här från Paris, jag lovar. Men inte idag, inte...hihi. Åååh, det enda jag tänker på är resan, den var verkligen helt perfekt! Jag tror jag aldrig har skrattat så mycket, aldrig upplevt så mycket och defenitivt aldrig sett Paris by night genom ett bussfönster med knarkare runt omkring mig...Sååå mysigt. Och jag måste helt ärligt säga att min klass, 9D, är bäst. Seriöst, en bättre klass med skönare människor får man leta efter. Puss på er!♥♥

Nu ska syster och jag plocka fram lite mat och sedan däcka tillsammans med pappa i soffan (förhoppningsvis INTE framför en skräckfilm...) Och jag hämtade ut min bikini förut, och den satt perfekt! Så nu är jag gladgladglad!



Fin va??



Ha en super-fredag allihopa!





Home sweet home


Nu är jag äntligen hemma efter en helt fantastisk resa tillsammans med helt fantastiska personer! Foton kommer så småningom, för just nu är det facebook som gäller.

9D, ni är allt för bra.



Nu är det sängen nästa, för jag är nästan död. Fast en glad döing.






brb- PARIS♥


Skriver ett sista inlägg innan Paris, för jag kommer nog inte orka att skriva inatt...HAHA. Jag börjar bli ganska så taggad nu, sitter nästan och småhoppar på stolen för tillfället! Så nu är väskan packad och allt annat är fixat o trixat. Nu är det bara frukost kvar att ordna tills imorgon, så jag kan käka i bilen...IIIHI, det här kommer att bli bättre än bäst och om igen!♥♥ Tillsammans med 9D i Paris, jag kan redan se det framför mig...It's going to be some crazy days!

Och förresten, vi dog inte?! Jordens undergång, vilket fiasko.





Förvänta er en bildbomb när jag kommer hem igen, kameran kommer gå på högvarv!



Ha det bra i Sverige, puss♥







Shine from the light


Ujuj, här sitter jag, redan vaken och har faktiskt käkat frukost också (och klockan är inte ens nio än) Men jag fick en snilleblixt: Om jag var vaken ganska så sent igår kväll, och gick upp vid sju/halv åtta morgonen därpå, så skulle jag nog klara av att somna ganska så tidigt idag och få några timmars sömn innan vi drar till PARIS♥
Så idag ska jag börja packa, men först väntar lunch inne i Örebro och dansuppvisning på Nya Parkteatern ;)

Men ALLRA först väntar soffan och en bra bok. See ya!



Ser inte helt fel ut va?





Örebro and some strawberrys


Hej på er, alla fina människor.
Jag har haft en väldigt bra dag idag. Men den här veckan har verkligen varit som en berg-och dalbana. Ena dagen är jag jätteglad, andra är jag helt deppig...Men så är det väl, antar jag.

Skolan var som vanligt tråkig, det börjar kännas så ovärt att gå dit nu när allt snart är över! Men iallafall, det rullade på. Efter skolan åkte jag och Emma in till Örebro, vi gick och kollade i affärer och njöt i solen. Sen gick vi och köpte lite mat och jordgubbar och satte oss vid slottet♥♥ En helt toppen-eftermiddag som fick avsluta denna dag! och Emma, du vet vad du är. Bäst♥ 
 
Nu ska jag hoppa i myskläderna, begrava mig i soffan och se på någon fantastisk film. (brukar sluta med Harry Potter eller Pirates of Carribien...hehe)



Lite gamla bilder från våran Model-for-one-day i Västerås.




Kramkram








Sometimes



Nu är jag hemma efter 4 timmars teater. Det var såklart avwsome, som vanligt. Vi filmade allt så att vi kan få det på DVD såsmåningom, för det blir ingen föreställning...Tiden finns inte. Men en riktigt bra film blev det istället som jag ska kolla på om och om igen, skratta åt mig själv och se hur fantastiska vi har varit. För vi är bäst.

Nu ska jag sova, och jag önskar att jag fick sova för evigt. Men som det är så väntar världen utanför imorgon också. Iallafall tills på lördag.




det känns inte alltid lätt-





Dags att sova


Nu har jag spenderat de senaste 4 timmarna på att plugga, och mina fingrar värker som bara den utav skrivkramp...Men nu är iallafall svenska-uppsatsen check och repetition till genetikprov check. Det enda som är kvar nu är att öva på fysik-redovisningen och skriva klart SO-rapporten, sen är jag FRI!
Men nu tycker jag att jag har förtjänat en god natts sömn, innan klockan ringer kl.05.30 imorgon bitti igen.





Godnatt-låt: Gavin DeGraw – Jealous Guy - Acoustic Album Version







Up and up all over again


Nu är jag hemma, äntligen! Den här dagen trodde jag skulle bli seg (betoning på SEG) bara för att det är onsdag, men konstigt nog så har det gått mycket snabbare än jag trodde! Jag tror att en ganska stor hög med skratt och en vild jakt genom hela skolan hjälpte till att lätta upp den här dagen. Våran klass är bara för gó ibland♥

Men nu är det dags att jag häver upp allt plugg på bordet och börjar tortyren. Lika bra att få det gjort, innan jag råkar "glömma" det...Pust.


weheartit.com












Let's go nowhere


Ska snart springa upp och dra på mig ridkläderna och tuta iväg till ridningen, men jag hinner blogga lite innan..Imorgon är det dags för friluftsdag, själv ska jag med mina enorma skills köra golf tillsammans med Emma. Det kommer gå göööörbraa! Jag är en riktigt golfare vet ni.  

Men nu är det bråttom, wopwop!





___


I heard that you settled down
That you find a girl and you married now.
I heard that your dreams came true
Guess she gave you things I didn't give to you.
Old friend, why are you so shy?
It ain't like you to hold back or hide from the light.
I hate to turn up out of the blue uninvited
But I couldn't stay away I couldn't fight it
I'd hope you'd see my face and that you be reminded
That for me it isn't over.

Nevermind I find someone like you
I wish nothing but the best for you too.
Don't forget me, I beg, I remember you said:
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead.
Sometimes it lasts in love but sometimes
it hurts instead.


                                                                      ♥








This shit sucks


Nu får jag snart damp på blogg.se. Jag skrev ett inlägg i förrgår, innan jag åkte till Vårruset, men gissa vad som hände? Det las aldrig upp. Men det står att det är publicerat fast det inte är det...Så blogg.se, f*** you!

Det gick ialllafall jättebra på Vårruset, vädret var perfekt och jag sprang på en ganska bra tid, trots mitt ben. Det är nämligen så att jag har haft lite trassel med mitt vänstra ben ett tag, det har smärtat och hållit på precis där benhinnorna sitter, och jag har därför inte kunnat springa som jag vill...Så lite nervös var jag inför loppet, men det gick som sagt över förväntan. Jag sprang för allt jag hade, benet fick hänga med no matter what! Men jag fick ta en ipren när jag kom hem...Det värkte lite kan man säga. Det gör det fortfarande faktiskt. Woopsi.








Vårruset- Now it's time to run!


Hejhopp!

Nu sitter jag här och väntar på att vi ska åka iväg till Örebro där Vårruset väntar bland solsken och hög musik. Men jag är lite orolig, det ska jag faktiskt erkänna. För jag har haft problem med mitt ben ett tag och har därför inte fått springa...Jag tror att det är benhinneinflammation (ujuj, what a word!), för det smärtar och håller på just vid själva benhinnorna...Men "dum" som jag är så ska jag springa ändå, fast jag vet att jag kommer få jäkligt ont efteråt. Men det är värt det!

Men nu ska jag upp och duscha lite snabbt innan jag drar på mig springkläderna, gymmade faktiskt efter skolan också till råga på allt! Hurtbulle eller vad?

'





A while ago, I know


Hej på er!
Jag vet att bloggen har varit nere ett litet tag nu, men det var bara för att blogg.se var helt dumt i huvudet sist och då åkte mitt tålamod rätt in i väggen. Men nu verkar det fungera igen, thankgod!
Det har inte hänt så mycket sen sist, vädret har tydligen bestämt sig för att sommaren är kommen, och jag klagar då inte. Så mycket av min tid har spenderats ute i solen och i varma klassrum...kanske inte lika roligt. Men that's life.

Nu är det äntligen mat, jag håller faktiskt på att svälta ihjäl!


Min nya älskling!





Dags för...nåt?


God morgon!
Nu sitter jag här och inväntar några svar från mina vänner på sms, jag kanske ska åka och kolla på dansuppvisningen senare, men har ingen att gå med...inte än iallafall.
Men nu ska jag upp och borsta tänderna, vaknade inte för ett så långt tag sedan *ouuups*









QueenAlice- DONE!


Har äntligen kommit hem efter en minst sagt späckad dag. Det har varit fullt upp av sång, dans, rep och till sist våra helt awsome konserter! Nu är jag heeeelt slut, men det är värt det. För det blev GRYMT.




Nu går jag och sover, lite bilder från dagen kommer nog imorgon.



Godnatt!♥





Spexfoto- 9D är bäst?














Fixade tyvärr inte så många bilder, men några blev det på min vackra klass! Men jag ordnade en bild på mig själv iallafall...Lika vacker som alla andra, eller kanske mer??
 Det kommer nog ploppa upp en hel del på fb, så ni får checka där. Det ska jag göra! (y)




Dag 20- Den här månaden

kanske dags att ta upp listan igen...

Den här månaden har varit ganska så bra, eller den har just börjat...Men april var helt okej, det hände inte så mycket men allt rullade på ganska bra. Ni vet, det kom inga svarta hål att ramla ner i direkt eller så...lite kämpigt var det ibland, men det överlevde jag. Och nu, i maj, har allt börjat fabulous! Så nu hoppas jag att resten av den här månaden kommer att bli lika bra som dom här senaste dagarna. Det är som sagt bara slutet kvar nu, innan sommaren smäller till och vi är fria fram till augusti. Men jag har tänkt mycket på slutet, och insett att jag kommer att ha svårt att hålla masken då...Tårarna kommer defenitivt att rinna. 






-är det lugnt om jag kallar dig baby,
är det lugnt om jag kallar dig baby?
För alla dessa namn gör mig crazy
Har du något emot det så säg det,
Är det lugnt om jag kallar dig baby?"

  

Ujujuj


Hahaha, min statestik sköt i taket efter att jag länkat mitt inlägg om IDOL på fb förut, jag visste att många var nyfikna! Fortsätt så, alla ni som tycker om att läsa här. Det är mycket trevligt!
Nu ska jag gå och sova, känner mig ärligt talat ganska så död efter en otroligt seg dag i skolan. Och jag slår vad om att morgondagen inte kommer att bli särsklit mycket bättre...



Godnatt!    
Jessie J – Price Tag






IDOL 2011- En galen resa♥



Det var en gång två stycken ganska galna tjejer som bestämde sig att
åka till Fauln mitt i natten för att söka lyckan i IDOL.


Efter flera timmars åkande genom den mörka,kalla natten nådde de
tillslut sitt första mål: En rastplats, där en efterlängtad frukost väntade...


Äntligen! Mätta och glada så kom staden Falun närmare, och väl framme
var det dags för de något trötta tjejerna att sminka bort natten ur ansiktet
och klä på sig riktigt ordentligt.


Men tjejerna möttes av en konstig syn...Där,i kön,fanns nästan inga
folk!?

Men de påpälsade tjejerna travade glatt iväg genom stålstaketen, utan
att ha en aning om att de skulle uppleva något förskräckligt...Nämligen
kylan.



Efter en snirklig färd fann de tillslut en lämplig lägerplats. Tjejerna satte
sig tillrätta och började att räkna ned de timmar som återstog innan de
skulle bli insläppta i värmen igen...



Efter ett par timmar började tjejerna att diskutera vad de egentligen
hade gett sig in på...Den här kylan var outhärdlig! Men istället för att
vända tillbaka till bilen så kämpade de på, och tryckte filtarna ännu
närmare sig och väntade.




Tjejerna försökte att hålla humöret uppe, och kön växte sig allt större
och större.



Och medan kön växte började olika kameramän att röra sig bland
människorna till en av tjejernas fasa, medan den andra försökte att
komma med på bild så ofta som möjligt.Tjejerna fick sedan veta att
det snart var dags att komma in, JIPPI!



Så var det äntligen dags! Tjejerna var fulla av förväntan och stelfrusna
efter 5 timmars köande. Men innan det var dags för den ena tjejen att
sjunga skulle papper fyllas i, gitarrer stämmas och nerver lugnas (gällde
mest tjejen som inte sökte) och tina upp händer.




Ett ljud hördes plötsligt från en främmande kvinna, det var uppropning
av nummer! Tjejerna väntade spänt på det rätta numret, och vips så
skrånade det ut i lokalen att det var dags, nu fanns det ingen återvändo!

Medan den tjejen som skulle söka klev iväg med fokuserade steg och försvann ur sikte började den andra tjejens puls att öka...Konstigt att det var hon som var nervös, hon satt ju bara där på en stol och åt läkerol!
Minuterna gick, och den andra tjejen kom inte tillbaka. Hade det hänt nåt? Hade hon gått vilse bland alla jury-rum?
Men när nerverna var som spändast hos tjejen som väntade så kom en figur gående emot henne som hon väl kände igen. Hon fick veta att tjejen inte hade gått vidare, men att hon var lika nöjd för det. Så de packade ihop sina saker, småsprang tillbaka till bilen och begav sig hemåt (även nu inlindade i filtar och i många olika klädesplagg) Tjejerna mindes inte mycket av resan hem, den bestog till stor del av sömn. Men nog drömde de om kameror, istider och en o annan dryg kameraman.

Snipp snapp snut, så var sagan slut!♥




 

Woopsi


Sorry people, jag har inte hunnit att blogga och defenitivt inte orkat, haha. Man kan säga att jag har varit vaken i många fler timmar än en människa ska vara, så jag har helt enkelt sovit...och därför inte bloggat. Men imorgon är jag utvilad och då kommer en bildbomb från IDOL och allt som hände där, wait and see!


syster och moi. Vackert!





RSS 2.0