"Every teardrop is a waterfall


Idag är det lika varmt som igår, alltså stekhett. Jobbet gick bra, Linda och jag hann klippa klart det sista av gräsmattan mitt under den stekande solen och fick därför sluta tidigare. Så vid elva flög jag fram på vägen hem. Sen dess har jag bara ätit som sovit, vaknade för bara fem minuter sen...

Men snart ska jag åka iväg till Emelie och spendera min eftermiddag där. Guld, helt enkelt!


Pigg tjej, erhm.


Är helt beroende av Coldplays nya singel, otroligt bra!
Coldplay – Every Teardrop Is A Waterfall



Kraaaam




Det är varmt, eller vänta. Det är GALET.


Just nu känns det som vi lever i Afrika eller något liknande, vädret är ju helt otroligt! Men jag måste få klaga lite, för min dag på jobbet har minst sagt varit varm. Det var äckligt varmt, svetten bara rann och det var flugor & bromsar precis överallt. Så att klippa gräs samtidigt som man är påväg att svimma av solsting är ingen höjdare, tro mig. Men vi fick sluta 1 och en halv timme tidigare pga värmen, så det var galet skönt.

Nu ska jag passa på att sova lite, innan kusinerna dundrar in och min familj ska agera barnvakt. Gött...





"förlåt mig.







I feel like dancin'


Jag har haft en ytterst liten bloggtorka de senaste två dagarna, förlåt för det. Helgen har varit väldigt skön, för äntligen kunde jag tänka på annat än gräsklippning...Och så fick jag min skönhetssömn.

Igår var bästa Emma här. Vi passade på att cykla en riktig långtur genom hela min lilla by, medan jag spelade guide och visade samt berättade om typ vartenda hus vi svischade förbi. Väldigt intressant må jag säga!
På kvällen sedan åkte vi till Askersund och käkade underbar kinamat och satt vid vattnet. En helt perfekt sommarkväll (och dag). För då, äntligen, kändes det som sommarlov!♥





Puss på er!











We just take it easy, right?


Nu börjar jag äntligen att må lite bättre. Jag är fortfarande inte alls bra, men jag är inte helt död längre. Det är ett framsteg!
Ikväll ska jag bara ta det lugnt i soffan (vilket jag har gjort den senaste...veckan. Eeeh.) Familjen och jag ska se "The Tourist", som verkar helt okej. Sen ska jag nog läsa lite också.





Ha det gött!












Glad midsommar!♥







Hoppas ni får en underbar dag!♥
Och om det regnar (vilket det säkert kommer göra), strunta i det. Lite vatten har aldrig skadat någon, njut istället!





Down down


Idag fick vi sluta halv elva från jobbet, vilket var väldigt skönt! Så jag åkte hem snabbt som tusan i ösregnet, begravde mig i soffan med täcke och kudde, och slog på ännu en Harry Potter-film. Lite senare kom mamma och pappa hem med lite "medicin" till mig, även kallad Ben&Jerry's! Och deras nya smak, som jag visade igår, är verkligen min nya favorit! Så om ni är superförkylda, huvudet dunkar och halsen beter sig som ett helvete: Ät Ben&Jerry's-Nordic Water Peace, och ni kommer garanterat att må bättre.

Nu ska jag poppa popcorn och slå på en riktigt bra film...Igen.






''''


Vart jag mig i världen vänder,
står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig"


En Harry Potter-film senare och jag är fortfarande helt däckad...Seriöst, det här med förkylningar är inte kul. Inte alls. Och det enda, det enda jag vill ha just nu är en fet, stor Ben&Jerry's. GOSH.
Nu ska jag tillbaka till soffan, för hela huvudet snurrar bara runt, runt....












Oh crap


Jag har gått och blivit sjuk. NU. Just när sommaren har börjat. Jag har fruktansvärt ont i halsen och imorse märkte jag att jag har gått och blivit täppt och snorig också...Väldigt roligt. Så nu är det bara att sova, läsa, dricka honungsvatten och äta zyx som en galning. Bättre kan man ju ha det.

Dagen på jobbet har gått bra, vi fick tidigare lunch och fick sluta en timme tidigare än vanligt. Nice!
Idag har jag klippt ännu mer gräs, och efter lunch fick jag och Linda klättra upp i alla träd och klippa bort massa skott. Jag kan tillägga att det ösregnade samtidigt.

Men nu väntar duschen på mig!





Ha det bra!





Dirty Work




Sitter just nu och lyssnar igenom detta album på Spotify och hör efter om det är värt att beställa hem från min lilla vän cdon.com...Och det är inte så dåligt!  





Hard workwork


Dag två på jobbet, cheeeck. Idag har jag....(BAMBAM) klippt gräs. Konstant. Och tror det eller ej, men det där gräset tar aldrig slut! Jag var påväg att lägga mig ner och dö faktiskt, och innan det skulle jag ha sparkat på min dumma gräsklippare och sedan slänga ner den för stenmuren.
Meeeen, lugn som är så struntade jag i det. Ville liksom inte orsaka bråk, you get it.
Motion får jag iallafall, plus all frisk luft. Så visst är det inte helt fel. En snygg solbränna hoppas jag att få också!

Nej, nu ska jag koka lite honungsvatten för min stackars hals. Den tar kol på mig.


Såhär såg jag ut vid ett antal tillfällen idag...Gräsklippar******







Du hade tid"


Första dagen på mitt jobb är nu avklarat! Det är absolut inte världens roligaste jobb. Testa att klippa gräs i åtta timmar, så får ni prova på det jag håller på med. Ont i benen och blåsor i händerna, men pengar får jag. Och det är därför jag står ut, såklart! Men nu ska jag sluta gnälla, ingenting blir bättre av det har jag kommit på.

Nu väntar sängen tillsammans med en av mina nya favvo-böcker, "Beastly". Om ni inte har läst den, så gör det snarast möjligast. Det är verkligen ett hett boktips i sommar från bokslukarn själv, moí!


Läs den på engelska, very very good!









I'm on the edge


Nu är alltså sommarlov på riktigt. Det känns verkligen inte som det, om sanningen ska fram. Det regnar och sen ska jag upp tidigt imorgon och jobba i tre veckor...Men efter det så får jag ledigt for real, wihoo!







Sista natten mé gänget


Igår var jag och grymmaste 9D, plus alla andra nior på Skara Sommarland, där det var fullt ös från första stund till klockan ett på natten. Vädret var inte det bästa jag har upplevt, men med en regnponcho senare så var bara att köra! Något blötare och skrattade så var det sedan dags för disco med alla galna människor. Det var varmt, det var svettigt, men det var awsome.
Mitt gäng är bäst, och 9D gonna last forever.



Sommar 2011, NU KÖR VI!





The end♥


Jag vill att det här inlägget ska bli en kärleksförklaring till min klass, legenderna i 9D, människorna som alla kommer att minnas. Myterna.

Om sanningen ska fram så älskar jag er. Jag kommer snart att börja gråta av saknad, för ni är så jävla bra♥ Det finns helt enkelt inget som kan mäta sig med oss. Tack för 3 år, och tack för att ni är som ni är.
NU KÖR VI!







Tyvärr är alla inte med på bilderna...Kolla fb senare!




"Everyday
we shuffeling













Sleeping to dream


Idag är det inte lika varmt ute...Men måste erkänna att det är ganska så skönt också, för jag orkar inte smälta bort varje dag. Hehe!
Ikväll så drar jag till Emma för att grilla och se på film med henne och Hanna!♥ Ska bli super. Vi ska även nattbada i poolen, fast vi kommer att dö av det svinkalla vattnet. Men va tusan, lite galen måste man vara!
Nu ska jag läsa, packa lite och hinna tanka moppen innan jag som sagt åker till mina nötter.





Kramkram.





I used to be lovedrunk"


Nu är den sista "riktiga" skoldagen över. Alla nycklar är inlämnade, skåpen är sprayade och rena och nu finns det inget spår kvar att vi någonsin har vandrat genom Transtens sunkiga korridorer...Att det känns konstigt är bara förnamnet.
Idag har jag, förutom att hängt i skolan, varit inne i Örebro. Där käkade mamma och jag italiensk ost och fick ansiktsbehandling, helt otroligt skönt♥ Sen fixade jag den sista "finishen" till mina avslutnings- och middagsklänningar! Så nu är det bara att invänta slutet.



Kram.



 


Det är över nu


Idag har skolan varit ännu mer ovärd, vi gör verkligen INGENTING. Chillar, svettas i värmen och äter glass. Det är typ det som händer haha.
Fast idag så spelade vi brännboll innan vi fick sluta, och jag vet inte om jag kommer klara av att skiljas från min klass♥...Fyfan, nu tänker vi inte på slutet.

Senare så åkte hela min biologi-grupp hem till våran lärare för att kolla på hennes urgulliga föl, grilla korv i regnet och spela kubb. Mysig kväll, helt enkelt.
Nu ska jag nog slå på en film och krypa ner i soffan, för jag har hela stora huset för mig själv ikväll igen! nice.







Lost in the dark and in your arms


Nu måste jag få säga det, DET ÄR FÖR VARMT! Det är verkligen inte kul att vara ute, svetten börjar ju rinna på en gång och det är så kvavt att man knappt kan andas...Nej, låt det komma ett till riktigt åskväder så blir allt nog bättre, igen.
För gud vad det åskade igår! Jag trodde ett tag att vårat hus skulle gå av på mitten, för det var inga små smällar som dundrade utanför...Galet, men samtidigt ganska mysigt♥

Förövrigt så har jag just vaknat efter 2 timmars sömn, verkligen skönt! Sov bara 3 timmar inatt utav av någon konstig anledning (hettan kanske....hrpm.), så jag åkte hem tidigare idag för att sova.
Nu ska jag begrava mig i soffan och läsa, livet börjar bli rätt så gött nu♥




Dagens sov-outfit. Gulligt? Yes, jag vet.




Emelie's day today♥


Idag fyller en av mina bästa godingar år, nämligen Emelie!
Grattis Emelie, du är helt underbar och jag är så glad över att jag har dig. Det ska du veta!♥ Och vad vore egentligen världen utan våra galna diskussioner om SATC? Ingenting. Jag älskar dig bror, puss pårej!









Nej men äre varmt?


Tjoo på er i hettan!
Det är galet hur varmt och underbart det är ute just nu, börjar faktiskt tycka att det är lite för varmt ibland....Neee, jag skoja bara. DET ÄR UNDERBART!
Så nu ska jag upp och duscha kallt, svett som jag är, och sedan lägga mig i solen och läsa. För finns det något bättre än att bara slappa när det steker? Nopp.


Sommar 2010




Puss!





Tillbaka. Tror jag.


Hej. Nu har allt lugnat sig, och jag är tillbaka. Nästan iallafall. Jag insåg att det inte hjälper att deppa ihop nu när allt är så underbart och sommaren är på gång! Så nu ska jag bara leva livet så gott som det går!

Idag är ju vädret vääääldigt varmt och väääldigt soligt, vilket är ganska så skönt och underbart, faktiskt♥ Men nu har jag legat ute och stekt nästan hela förmiddagen i perioder, så nu ska jag stanna inne en stund...Annars så blir jag en riktig kräfta.
Så nu ska jag dumpa ner i soffan med en bok, hare gött i värmen!






Fan.


Nu cpar blogg.se igen med mig, och jag orkar fan inte nu. Just nu är allt inte så jättebra, det kanske ni märker. Så en bloggpaus kanske kommer efter det här, för just nu...Behöver jag bara få vara. Och typ tänka, eller inte tänka på allt jävla skit. Och jag som inte brukar svära när jag skriver, men vet ni? Det skitar jag i.

Förlåt, men så är det.





RSS 2.0