Höst och raggsockor


Nu har jag äntligen, eller insett att nu är det höst på riktigt! Vädret idag är som ett gammalt fotografi, alldeles grått och där alla färger bara har...bleknat bort :O och gäspat har jag gjort hela tiden idag också, och det är ju ett hösttecken! Men fast vädret är som en soppa ska jag häva mig ut och springa snart. Måste hålla konditionen uppe! (y)
Men först ska jag krypa upp i min soffa tillsammans med mina raggisar och matteläxan. men matten förstör det mysiga med det hela :(




Saknad av London♥♥♥


Nu känns allt meningslöst.



Äntligen klart

 Nu, några timmar senare är jag äntligen klar med min middag, som gick helt okej! Nästan bra :O Haha, nej men jag är supernöjd över allt, förutom att potatisen failade -.-' men den blev ganska god ändå.
Det bästa var nog efterrätten, ginon♥ HUR bra som helst belv den, MMHM!

Min myskväll med Ida var så bra som det kan bli och väldigt behövlig, förresten♥♥♥
Nu ropar sängen till mig igen, och jag tror jag lyder den och går och sover.


God Natt♥




MIDDAG!


Puuuuh!
Nu är det äntligen dags för min tur i vårat påhitt "Halv åtta hos Oss"! Jag är i full gång med planeringen och maten, eller inte maten än :O men jag känner mig ganska lugn, tror jag har en tidsplan som ska funka, om allt går som det ska, vill säga. Men nu som dagt ska jag börja med maten lite smått, så

Cheers!♥ 
 


För dig ska jag göra det tusen gånger om"



Liteeeee ARG


Livet är inte alltid så jävla bra som man tror ibland, och vissa dagar går det bara över styr, och idag var en sådan dag. Har ni känt den där känslan när ni bara vill slå sönder nåt hårt, låta det falla sönder och bara skrika. HÖGT. Eller vilja slå någon så hårt och sedan bara gråta och berätta hur dålig han/hon är, hur värdelös den människan är och säga hur otroligt beskiven och förbannad man är, och hur ens liv bara kan falla sönder på några sekunder, bara för att denna äckliga, vedervärdiga nvjsdfnsjfbhgfhrgh människan är så jä*la dryg och så OTROLIGT nöjd!!
Välkommen till dagens värld.


usch.



 

Kallt!


Buuuurrr! Kom precis hem från bussen nu efter att ha cyklat i den minst sagt isande vinden :/ Och allt blev inte bättre av att jag råkade slänga på mig min sommarjacka imorse -.- och den är inte speciellt tjock...Men ni skulle vara med på mina morgonar, man hinner inte tänka ritkigt, för vips så håller man på att missa bussen!

Men snart så blir jag nog lite gladare, för min morbror med family kommer snart hit till oss, och med sig har dom...DAMDAM...KINAMAAAAT!! :D♥♥ Det är kärlek, bara en massa, bubblande och varm kärlek! Plus att jag får träffa min lilleman till kusin, OlleBolleeee♥ men...kinamaten slår det, faktiskt. För jag är hungriiiiiig!

HAHAHAHA, oj. Förlåt mig Olle, klart att du är kärlek också! lilla bubben♥




Livet är konstigt ibland. Men that's life, I guess.
                                    




My book that I love♥


Puuuh.
Nu är jag äntligen hemma från en minst sagt seg dag, men som varje jäkla tisdag så klagar jag. Så nu slutar jag med det, för denna vecka iallafall, hehe.
Men det som verkligen lyser upp mina tisdagar när dom är som jobbigast och segast och dummast är teatern♥ som äger rum på mina tisdagskväller, och som jag nästan är precis hemkommen från nu! Jag älskar det verkligen, jag skrattar så jag dör varje gång och mår så bra som en människa bara kan göra när jag åker därifrån. Att få spela någon annan för en stund är underbart!

Nu ska jag kila upp på mitt rum, kanske duscha innan *fräsch eller inte fräsch, det är frågan?* och läsa min LOVELY bok! Jag läser just nu den engelska Harry Potter och den vises sten, och den är så sjukt braa!♥♥ 
Mina skills på engelska ökar alltså...OHYEAH!



Goodbye my friiiieeendsss.




 

Gjort fysik och är ganska nöjd.


Nu är äntligen den dumma fysiken klar, och jag bara tackar och bugar...och tackar igen för att det bor en lärare på min gård♥ Min mosters sambo är nämligen special-lärare till dom som går i årskurs 7-9, och som tur var hoppade han in genom min dörr och hjälpte mig och min sega hjärna att förstå! That we like!

Nu ska jag ta mig en kopp te och sätta mig framför brasan en stund innan John Blund kommer och söver mig :)♥





Kram.




fysik och min kopp fylld av te

Nu är jag precis hemkommen från en mysig eftermiddag hos Ida♥ I kind of like that girl♥♥
Jag tog moppen dit, och självklart höll jag på att föfrysa mina ben -.- eller vänta nu..föfrysa? stavas det så...FÖFRYSA....? Äääh, shit the same. Jag är bäst anyway ;)

Nu väntar lite fysikplugg för min del, UUÄÄH. Menmen, nån måste göra det där äckliga och skräckinjagande. Och jag tror jag är modig nog? För, eehehe, vem var det som var bäst?
Men jag kanske ska dricka en till kopp te, för att dra ut på det liiite till....








Nya tag!


Goood morgon! ♥
Nu har jag haft en sån här kallad "dator-mobil paus" igen, och jag bara säger det: Det är så jäkla skönt ibland! Oftast blir det så genom att jag inte hittar min mobil och inte orkar leta efter den en sen kväll, och sedan skiter i den resten av helgen. Samma sak gäller datorn. När jag har mycket plugg så måste jag välja bort någonting för att inte stressa sönder, och då blir det oftast datorn som inte blir uppdaterad på några dagar.
Men nu är jag tillbaka! (y)

Helgen har varit som en enda stor och skön bubbla♥ Mamma och jag har haft spa, vi har sprungit, gått promenad, sovit, ätit supergott och sett på Idol, sen sovit ännu mer! Jag älskar att mysa och pysa runt på helgerna och samla kraft, och bara göra sånt som jag mår bra av.
Idag ska jag göra detsamma, vädret är jättefint så en springtur senare ska klaras av, en dusch också, och under en timme denna dag ska jag sitta med fysiken...Det blir nog en sen timme, thihi.

Och jag har kommit på en sak. Jag älskar hösten och rosiga kinder♥





Livet♥jag









Mys med....thihi. ONE TREE HILL♥


Har nu varit duktig och läst igenom matten noga inför det första provet på onsdag, så nu ska jag och lillasyster se på det bästa bland de bästa, One Tree Hill♥ Hon fick den första boxen av mig i födelsedagspresent i torsdag, så nu får vi äntligen följa allt ifrån början och se gamla, go'a avsnitt. *Vi började se från säsong 3, iaf jag. Men kom in i det direkt ändå*

Mys i soffan med Chad Miachel Murrey nuudå! ♥♥






VM 2010


Min förmiddag har spenderats framför TV, i 1 h och 50 minuter har jag suttit och varit som klistrad och förundrat över alla otroligt duktiga hoppryttare som nu tävlat i finalen i hoppning. Asså, tänk om var så duktig...AMAGOD. Men jag är så himla glad över att jag håller på med den här sporten, den är så mycket mer än en vanlig sport, tro mig.
Så ni som inte har testat att ridit, på allvar, gör det! Man blir fast på en gång!♥









Vågtång!


Nu har jag checkat in lillasysters nya vågtång som hon fick igår! Här är resultatet:


Happy little girl med stooooort hår!




Vad tycks? :D





Lite plugg sisådär!


Tjooo på er!
Nu är jag äntligen hemma efter en väldigt seg dag, det är ju onsdag. Jag vet att jag nog klagar varje onsdag, så jag ska inte säga mer än att jag är lite halvdöd. Ungefär.
Nu ska jag ägna mig åt en timmes engelska-plugg, känns verkligen som en rolig eftermiddag. Eeeh. Men man måste tänka positivt, om jag gör den nu så har jag kvällen fri och hinner ta en lååång och varm dusch.

Nu ska jag spriiinga efter mina lovely books! -.-


Oj, ett litet egopix blev det...och häftig som jag är snodde jag
syrrans brillor till denna bild! (y)

Just det, är det några som ska på Mariebergs supershopping imorgon?? :D


we can be just like that.



Long time, yes a loong time


Ursäkt?
Jag har haft fullt upp sen sist jag sågs här, plugget har varit värre än värst så mina kvällar har ägnats åt läxor, läxor och åter...SÖMN. Ska faktiskt gå upp snart och krypa ner i min goa säng♥

Igår så var det första gången i min nya ridgrupp. Såklart var jag nervös. Jag hade ju ingen som helst aning om vilka som skulle vara med, eller vilken häst jag skulle få, eller vilken lärare vi hade...svälj.
Men det var helt amazing bra! ♥ Jag fick bästis Dasty och som pricken över i:et så gick lektionen bra! Jag blev verkligen trött av det och kände att detta var på min nivå nu, kanske svårare, men hellre det. För jag vill utvecklas så mycket som möjligt! Så nu är taggad tills nästa måndag! :D

Har hunnit fotat också bland alla böcker och läxor så here you get:













God Natt! ♥♥
you.



Mys-pys med film och...skratt!


Snart kommer Emma och Hanna hit till mig för en dunder filmkväll! Det börjar bli våran tradition att ha det, thihi. Såklart ska vi se massa bra filmer och även Idol. Vi kommer laga pizza, äta popcorn och nog diskutera hurvida killarna ser ut i filmerna, snygga och underbara eller gräsliga och fula. Vi brukar alltid komma in på det samtalsämnet av någon anledning...hmm.
Men nu måste jag sätta lite fart och städa innan töntarna kommer!






Blev lite blandade bilder från året!

KRAM!





RSS 2.0