Trött trött trött


Nu har jag vaknat, och jag tror att jag kunde sova hela dagen om jag fick. Men jag var tvungen att gå upp i ganska hyfsad tid idag, måste ju kunna somna tidigt ikväll...För inatt åker jag och bästavän Emma till Falun, där IDOL väntar! Jag är redan jättenervös, och det är inte ens jag som ska sjunga....Herregud. Men Emma, vi kommer att ha det bättre än bäst, det spelar ingen roll hur det går. Du är bäst ändå! ♥




Låt från discooooot som dunkas högt haha: Newkid – Baby? 






On the floor, dance all night YEAH.


Nu är jag äntligen hemma ifrån discot, och jävlar vilket drag det var! (eller inte..) Det kom inte så mycket folk, nästan inga alls, men vi i vår klass hade det awsome iallafall! HAHA. Fula danser och helt galna barn fyllde vår kväll, det kunde alltså inte bli så mycket bättre.
Nu taggar vi PARIS i maj, it's going to be amaaaaaaazing!








All night long


Tje på er.
Dagen har varit bra, solen har skinit och värmen verkar vara tillbaka (thank god) Efter skolan gick jag till gymmet och körde ett riktigt super-pass, passade på att bygga på konditionen idag också och inte bara styrkan. Mitt gymkort går ut idag för den här månaden, så det var därför jag körde på som en tok...Träningsvärken imorgon kommer att kännas grym. Hallelujah.

Nu ska jag gå upp och däcka i min säng, för jag är så trött att jag snart trillar av stolen, PLUS att jag måste passa på att sova väldigt mycket nu när jag kan...För i helgen blir det nästan ingen sömn alls, för då drar jag och min bästa Emma till Falun! IDOL NÄSTA BBY♥


Det kallas trött.





VÅR♥












Bilderna säger allt.

Jag hade en mycket trevlig dag hos Emelie igår, vi köpte glass och satte oss i solen och hade det så bra som man kan ha med en riktigt bra tjejkompis. Hann även bläddra igenom några av alla hennes mode-magasin hihi....Mycket roligt!
Nu ska jag upp och slänga mig i sängen efter en väldigt fruktad "första-dagen-i-skolan-efter-lovet", jag kommer nog att slockna på direeeeeekten! Men det var väldigt underbart att träffa Emma igen, hon har nämligen varit i LONDON hela långa lovet, så därför hade vi mycket nytt och roligt att prata om. Jag fick faktiskt en liten present av henne, en nyckelring som betsår av en miniatyr av en röd dubbeldäckare! Den pryder just nu min förut ganska tråkiga nyckelknippa, och den är så söt när den hänger där och dinglar runt. Tack bästavän!




Just in right time


Hej!
Jag har precis vaknat för ett litet tag sedan och sitter nu och väntar på att jag ska ta moppen och dra till min vän Emelie!♥ Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men det brukar alltid sluta med att vi sitter och  snackar om allt som handlar om SATC och mode...Men det är inte helt fel det heller!


Dagens outfit. Chansar på shorts idag, det är ju så varmt!



Ha det bra!♥






Varför?


Jag förstår inte varför jag inte är trött, jag som gick upp klockan nio imorse...Är det något fel på mig eller vad? Dagen har annars varit fullspäckad, var ute i stallet hela förmiddagen, red köttbullen och fixa & trixa lite. Sedan har resten av dagen bestått av påsklunch uppe i Askersund hos mormor och morfar, tillsammans med släkten. Och vilken väder det är!
Helt underbart! Var ute och gick vid vattnet innan lunchen, och tänk att bo där... precis vid vattnet i en liten stuga, som inte ligger långt ifrån glasskiosken vid hamnen. Då skulle livet leka, ellerhur?








Time to sleep, eeeh?


Nu är påskafton över, alla släktingar har åkt hem, maten är uppäten och alla godisägg är tomma...Utan att jag har rört ett enda! Jag har för första gången klarat av en påsk utan godis, medalj till mig! Eller vänta nu....okej, jag har ätit ett ynka chokladägg, men det låg faktiskt i efterrätten. (räknas inte)
Nu ska jag hoppa i pjyamasen...pyjamas...Ppppyamas? Ääh, jag kan aldrig stava till det där rent ut sagt förjäkliga ordet. Men ni fattar ändå, right?


Superfärsk bild, tagen i eftermiddags!  






♥♥




Glad Påsk!♥


Är precis hemkommen från en mysig uteritt tillsammans med Ingela i det helt fantastiska vädret, för visst känns det som sommar?? Jag red Allis, som är en western-häst, och fick därför rida med både annurlunda sadel och träns och säga "wooo" när hon skulle göra halt. Det var verkligen roligt! Allt som fattades var bara en ko som jag kunde fösa men lasso och en cowboy-hatt...Menmen.

Nu ska jag hoppa in i duschen, lillasyster klagar över att jag "stinker" häst. Trevligt!







Wake up!


Okej, kanske dags att vakna till och komma igång att skriva.

Heeeeeeej igen! Efter att ha haft lugnt i en vecka från bloggen så är det nog dags att kicka igång igen.
Påsklovet är i full gång, och jag har bara tagit det lugnt än så länge, vilket betyder att jag har sovit...Ganska så mycket. Men jag har också tränat, läst ut da-Vinci Koden, varit ute och idag spenderades dagen inne på Marieberg. Planen var att hitta avslutningsklänningar, och jag kom faktiskt hem med en klänning! Alltså är det one clear and one to go. Jag hittade även en massa annat fint till sommaren, bilder kommer nog imorgon om ni har tur.

Nu ska jag checka in på HM.com och beställa en bikini! 


"I like to have my money where I can see them.
In my closet. "
-Carrie, SATC.







men det måste bli du & jag.-




Going the only way.


Det blir att ta en liten blogg-paus, och jag vet att jag inte har uppdaterat på evigheter, men nu säger jag till iallafall: Bloggen kommer inte att vara så aktiv de närmsta dagarna, helt enkelt. So simple as that

 

-






The things I like the most
















Tack för en kväll att minnas! Ni är bäst.






Dag 19- Detta ångrar jag


Jag ångrar ingeting, faktiskt. Inte som kan komma på just nu iallafall. Jag tror att allt händer av en anledning, eller jag försöker intala mig det. För varför skulle det annars hända? Jag har inget misstag som jag gräver ner mig i och ångrar varje dag, och det är ganska skönt. Men om jag nu skulle ha det, så skulle jag inte dela med mig av det här ändå, det är mina tankar och ingen annan behöver få veta dom. Eller vad säger ni? Så...nej, jag ångrar ingenting. Just nu.

Men nu ska jag därimot gå och gräva ner mig i min bok, för man måste bara älska da Vinci-Koden!


sommar.




varje ord verkar handla om dig-





det kallas SJUK


Såklart att jag blir förkyld, nu när det precis har blivit vår och allt. Och såklart får vi alla kakor som vi beställt idag till skolan, och såklart kan inte jag låta bli att trycka i mig nästan allihopa känns det som. Vart tog mitt hälsosamma liv vägen?? Och nu dunkar huvudet ännu mer, och jag tror att jag har feber.
Ingenting är bra helt enkelt. crap.





skit i allt.





Mamma-dag


G'o kväll på er!
Skriver ett inlägg precis innan jag ska somna nu, bara för att bli ännu tröttare...
Min eftermiddag har spenderats inne i Örebro tillsammans med min kära mamma, vi fikade, gick lite på stan, gjorde ansiktsbehandling och avslutade med en mysig middag på restaurang. Planen var egentligen att gå på Mia Skäringers föreställning, som skulle ha ägt rum ikväll på Kongressen. Men det blev inställd för att hon var sjuk! Först trodde jag att det var ett värdelöst april-skämt, men sedan stog det över hela Conventum att det var inställt...Så det var ingen dåligt skämt. Så istället är det flyttat till nästa fredag, och jag längtar redan.
Och jag tror att ansiktsbehandling är bland det skönaste en människa kan få. Helt underbart.

Nu ska jag krypa ner i sängen, och jag tror jag kommer slockna DIREKT. 


Det stavas GirlPower.




RSS 2.0