Snurr


Huvudet snurrar fortfarande, inte lika mycket, men det är bara tack vare min bästa vän iprenen. Men medan jag känner hyfsat okej så tänkte jag skriva klart min teknik-uppstats, det är max 1-2 sidor kvar, så det orkar jag nog. Tror jag.
Jag var ute en liten sväng förut också tillsammans med mamma, bara för att känna efter hur krafterna var. Det var jätte skönt att andas frisk luft för första gången på...nästan 2 dagar. Men kylan! Det är ju otroligt kallt ute! Så jag föredrar nog mitt TV-rum där jag kan ligga i soffan inlindad som en mask i mitt täcke, framför den kalla världen utanför.

Nu: Skrivaa!




Belive in it,



Sjuk


Nu är jag sjuk igen, aldrig verkar denna hosta ge sig. Och för att göra allt ännu mer jobbigt än vad det redan är, så tror jag att feber härjar, plus huvudvärk och yrhet.

Sjuk-dag består av:
-
Sova
- Se på film, detta fallet min älskade
Robin Hood box♥
-
Sova ännu mer, eller hamna i dvala
- Äta något...
- Film.
- SOVA

Idag är jag iallafall tillräkligt "pigg" för att orka sitta vid datorn, igår var det bara soffan som gällde under mitt stora täcke. Morgonen har föresten också spenderats där, tillsammans med en lika sjuk mamma och filmen "Earth" , som är en naturfilm. Jag vet, hur sämre kan det bli? Men för att överraska lite, så var filmen riktigt facsinerande...men jag vet..naturfilm? Jag föredrar fortfarande alla Harry Potter filmerna framför!♥

Nu ska jag fixa lite med julklappar...om jag inte somnar innan dess.


Sevärd!


Kram.



Prao, check!


Förlåt för den usla uppdateringen, jag har haft fullt upp hela veckan med att praoa!
Denna vecka har jag varit praktikant på Resturang Brändåsen, och mygod, jag tror ALDRIG mina fötter har värkt så mycket någonsin! Och jag måste ha gått minst 10.000 steg varje dag, minst. Men det har verkligen varit en inspirerande och tuff vecka, men jag har också insett hur ett real work ser ut. Det var varit väldigt givande, om ni förstår vad jag menar. Såklart hann jag pricka av många av de misstag alla gör någon gång på en resturang, hehe...

Bloopers-lista a la Melinda:

- Krossat ett glas fyllt med varmt te
- Rivit sönder en hundralapp
- Ropat ut fel nummer till en maträtt
- Fått panik när jag tryckte fel på kassan, och sedan skyllt på att apparaten är "konstig" ibland till kunden
- Glömt att trycka in några drycker, så att kunden fått betala för lite
- Bränt mig på en varm tallrik


Life's tought sometimes, helt enkelt HAHA. Men som sagt, efteråt skrattar jag åt det.
Nu ska familjen och jag ut och äta med farfar & farmor, och gissa vart??? Brändåsen!...piiiiiniiit.


Detta fick jag som tack, gulligt va? :D


Kraaaaam!



IDOL, eller rättare sagt...DANIEL!♥


Var på Marieberg idag för att träffa alla idoler, och trodde ju att ALLA idoler skulle vara där. Men icke, det var bara dom som hade åkt ut...men det gjorde ingeting alls, för en viss idol som heter Daniel var där, så shitthesame! :D men skulle vilja sett Olle...♥ broken heart, haha.
Iallafall, här kommer en liten bildbomb från dagen!



















Och jag lyckades sno en autograf av denna snygging, plus ett foto med alla idolerna!
We LIIIKEEE it! ♥



 

Evening, sweet evening♥




Kvällen kommer att fyllas med IDOL och denna underbara choklad! Och imorgon bär det iväg till Marieberg för att träffa alla idoler! Olle & Danieeeel! ♥♥



"You and I collide.


         ♥




Home sweet home


Äntligen är det helg! ♥ Det här veckan har verkligen varit helt hopplös, alla dagarna har bara segat sig fram och aldig tagit slut. Förutom onsdagen förstås, då det var Harry Potter som gällde för heeela slanten♥♥ Apråpå den filmen...jag måste se den igen! :O HAHA, jag är lite...erhm. Besatt eller nåt xd
Men den kvällen var amazing.

Nu ska jag lägga mig i soffan en stund och läsa, eller kanske i sängen? Det vore jätte skönt att somna nu... Men först en dagens: 
    Shalalala! ♥
Cee Lo Green – Fuck You






Harry Potter


Awsome.
Det är med detta ord jag kan förklara den nya Harry Potter filmen. Den var, och förblir nog helt fucking awsome!♥♥♥
Jag som läst boken innan hade som sagt VÄLDIGT höga förväntningar på den, jag var rädd för att dom skulle ha skippat för många vitkiga detaljer. För det är faktiskt detaljerna som gör filmen! Men jag hade inte behövt vara orolig, filmen var helt fantastiskt bra gjord, och spänningen kröp och svepte runt i hela den mörka bio-salongen. Jag tyckte att alla detaljerna fanns med, och alla fighter var verkligen onartuligt bra gjorda, enligt mig. Men jag tyckte faktiskt att om man läst boken så hänger man nog med mer i filmen, iallafall jag kände så. Så för dom som kanske inte läst böckerna så var den...kanske lite för snabb. Men för mig, underbar! ♥ Och jag säger bara: Tack och lov för att de gör 2 delar! Det var tur att de inte gav sig på att försöka få med allt i en film, det skulle ha failat på en gång. Slutet var ju en fråga som man undrade över också, var de skulle klippa allt liksom. Men jag tyckte att slutet blev riktigt bra, inte fööör lamt och inte heller mitt i hela smeten. Men jag kan knappt bärga mig tills del 2 kommer ändå!
Värd att se. Mycket värd att se.

 Betyg: 5 of 5 potters! ♥
















Farsdag och kalas!♥


Tårta. Bullar. Hallongrottor. Kolakakor. Chokladkakor. Godis.
Jaa, ungefär så har min dag sett ut. Inte helt fel, ellerhur?

Dagen började med att fira pappa med kaffe på sängen och en rykande färsk tidning, sedan kallade duschen. Efter duschen så bar det iväg med pappa till farfar, som också skulle firas, såklart. Vi satt där en stund och myste och bläddrade bland en massa leksakstidningar som kommit med deras post. Och jag hittade en massa leksaker jag skulle vilja ha! rosa, fluffiga och plastiga...eller inte, hehe.
Efter det så drog daddy och jag in till Skopunkten, det är höööög tid för några nya vinterskor! och visst, jag hittade 2 stycken som jag fastande för♥ Och allt tog ungefär en halvtimme! :O Helt otroligt, annars brukar jag och skor ta...eerrhm...TID. Men har man flyt så har man! (y)

Sedan firades min lilla kusin som blir 4 år på tisdag! ♥♥ Dom bjöd in till kalas idag, och det är därifrån alla godsaker kommer ifrån :D Efter en eftermiddag fylld med klänningar, glitter, tårta och små gulliga kusiner så sitter jag här, lagom pepp på att plugga. Or not.
Och jag låter fortfarande som en kvävd get. Och hostar som en utbrytande vulkan. Thumbs up!












Host host.


Nu har jag vaknat ur min skönhetssömn av en helt sjövild 4-åring -.- Det är sååå trevligt att bli väckt av en levande studsboll som hoppar upp och slänger sig över en och försöker riva loss täcket, samtidigt som den skriker:
"Melinda!! Nu MÅSTE du vakna, för mooooster sa faktiskt det!"
OMG. Och inte nog med det, när jag väl ligger där och försöker att vakna upp så kommer ett litet ansikte framför mig och säger:
"Du...?"
"Jaaaa?"
"Vad har du i ansiktet??"
"Vaddå?"
"Det ser ut som om du har vattenkoppor."
"Men...vad ***?"

Kul att man blir trakesserad av att man är tonåring och har finnar tidigt på morgonen också. Och jag som inte ens har några finnar nu! Såklart försökte jag föklara att det INTE är vattenkoppor, men hon såg bara ut som ett levande frågetecken, så jag gav upp.

Men nu sitter jag är och hostar som en utbrytande vulkan och låter som en halvkvävd get. Life is tought.





Kram♥




Dags igen

Nu är det dags att vara social igen. Jag vet att jag varit dålig på det, men that's life.

Dagen har varit fullkomligt underbar, humöret på toppen, skolan känns konstigt nog som en klackspark och mina vänner är bäst. Bäst♥ som om allt faller på plats nu. Livet är som ett kulspel, ibland träffar man rätt hål eller så faller man hårt utanför. Och när allt börjar bli som man har önskat och längtat efter så är allt overkligt. När man så många gånger fallit hårt om och om igen. Men nu är allt rätt, påväg mot stjärnorna,


Dagens:
James Blunt – Stay The Night












från kylan in i värmen




två små delar av nåt stort







I'm off to Marieberg


Dagen ska spenderas i Marieberg tillsammans med syster, mamma, mormor och moster! Haha, vi får se hur detta kommer att gå...Men jag hoppas att jag kommer hem med det jag önskar! :D och utan att ha startat en catfight med Matilda...eller mamma.


Tog fram plattången för en gångs skull och skapade några
hollywoodlockar! ♥


Take care.




.


Just nu. Just nu är det inte så bra. Så en myskväll i soffan med loveactually under en filt och bara försvinna, det passar mig fint. Just nu.


det går. det går åt helvete med allt.




Winnerbäck och dressyr


Är nu tillbaka från ett svettigt men nyttigt dressyrpass. Det gick ganska bra, var häst-byte idag och såklart får jag den mest segaste häst som finns i hela stallet, men samtidigt den snällaste tror jag...helt lam är han :O Men som sagt, det gick helt okej för att vara första gången på ny häst. Men jag saknar redan Dasty♥
Nu ska jag hoppa i duschen efter att ha degat i soffan och sett på Paradise Hotel. Så jävla dåligt är det, helt otroligt att det finns så störda människor, bara en massa skitsnack och BLA BLA BLA :@ och så tittar jag ändå på det. Det är skrattretande.
Och Winnerbäck förgyller min kväll, när allt annat är mörkt runt omkring.


♥♥




Lov nu


Nu är det äntligen lov, vilket är helt otroligt skönt! En massamassa nice helt enkelt♥ Lovet ska annars bestå av allt det jag aldrig hinner med att göra när det är skola, alltså:
Läsa
♥SOVA
♥Se på film
♥Shoppa
♥Vänner

Men denna dag ska börjas med en välbehövlig dusch, en lång och varm, för jag är en riktigt skithög just nu, HAHA. För visst är man skitig när man inte minns sist man duschade? just det... Så det ska jag göra ungefär en timme framåt, bli ren igen. Sen blir det nog en till sån där tråkig med behövlig sak som ska göras, nämligen att städa, storstäda i mitt rum. Vilket betyder rensa garderob, plocka bort saker, slänga, spara, you name it. Men när jag väl kommer igång med det så brukar det kännas ganska okej ändå :)





jag får liksom ingen ordning på mitt liv
det kan vara så förfärligt
det kan vara så bra-



RSS 2.0